Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Duelighedsbevis bogen indeholder det fulde pensum til Duelighedskurset, så du slipper for at skulle lede flere forskellige bøger igennem for at finde det, du leder efter.

Watergames bogen Duelighedsbevis har al pensum

Måske et julegaveønske. Pensum i denne bog er skrevet med fokus på at gøre indholdet let at forstå med forklaringer og illustrationer til de lovtekster og begreber, som selv for den garvede sejler kan virke uoverskuelige. 

Af Troels Lykke |

Duelighedsbevis-bogen indeholder det fulde pensum til duelighedskurset, så du slipper for at skulle lede flere forskellige bøger igennem for at finde det, du leder efter.

Pensum i denne bog er derfor skrevet med fokus på at gøre det let at forstå. Det sker gennem forklaringer og illustrationer til de lovtekster og begreber, som selv for den garvede sejler kan virke uoverskuelige. Bogen er sammenfattet og illustreret af Dea Warming, som har undervist dueligheds -og yachtskipperelever i mange år hos Watergames.

Bredt opslagsværk

Selv for sejleren, der ikke skal til eksamen, kan denne bog fungere som et bredt opslagsværk, da det pensumbogen Duelighedsbevis kommer igennem er nyttigt at have med sig.

- Bogen er indbydende, kapitlerne tydeligt opdelt og gennemført i en enkelt stil, så indholdet er let at afkode, fortæller Martin fra Watergames og uddyber:

- Så uanset om du ønsker at bruge bogen som opslagsværk eller til et forestående duelighedskursus, så får du en flot bog med mange illustrationer og opgaver inkluderet.

Lærebogen er allerede nu efterspurgt af flere sejlerskoler og klubber omkring i landet.

Arbejdet intenst med udvikling af bogen

Watergames har det sidste år arbejdet intenst med udviklingen af denne bogen, der sælges både via Watergames’ egen hjemmeside, men kommer også i handel hos udvalgte udstyrsbutikker. 

Bogen kan købes af privatpersoner, ligesom sejlerskoler og den lokale sejlklub har mulighed for at købe bogen. 

Bogen Duelighedsbevis købes her for 449 kr.

Ønsker du at læse mere om Watergames og den nye bog, kan du gøre dette via følgende link: https://watergames.dk/kurser/duelighedsbevis/

content-loader
content-loader
content-loader