Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det nye online duelighedskursus fra Watergames indeholder det fulde pensum. Foto: Watergames

Sejlerskolen Watergames kommer nu med online duelighedskursus - undervisning med video

Landets uddannelsesinstitutioner er lukkede for tiden, og coronavirus holder også mange lystsejlere væk fra fritidssejleruddannelserne. Watergames har derfor arbejdet hårdt for at få nyt online duelighedskursus klar til lystsejlere.

Af Troels lykke |

Watergames har haft online teorikurser i støbeskeen længe, men holdet bag sejlerskolen har arbejdet ekstra hårdt i den seneste tid for at kunne gøre deres nye online duelighedskursus tilgængeligt for dem, som i disse dage opholder sig hjemme, men stadig ønsker at lære mere om sejlads, navigation og sikkerhed til søs.

Landets uddannelsesinstitutioner er nemlig som bekendt lukkede for tiden, og coronavirus holder også mange lystsejlere væk fra fritidssejleruddannelserne.

Gør det hjemme i stuen

Med det nye online duelighedskursus bliver det muligt at gennemføre den teoretiske del af duelighedskurset hjemme i stuen.

- Vi har virkelig knoklet hårdt de seneste dage, og vores fantastiske team af instruktører har ydet en kæmpe indsats. Der er blevet filmet, skrevet tekster, som er lette at forstå, lavet opgaver og så videre. Der er lavet mere end 20 forklarende videoer, udarbejdet opgavehæfte. Alle har ydet en stor indsats og bidraget med deres enorme know-how indenfor sejlads, fortæller indehaver af Watergames, Martin Tristan til Minbaad.dk.

Fuldt duelighedspensum online

Det nye online-duelighedskursus indeholder det fulde pensum. Derudover er de obligatoriske emner suppleret af FAQ-afsnit, hvori man finder svar på de forskellige spørgsmål, som de erfarne instruktører ofte bliver stillet, når de underviser i kurset.

Hele holdet bag Watergames har bidraget til det nye kursus, som er opbygget af tekst, forklarende videoer og opgaveeksempler, som kursisterne via videoerne kan løse sammen med underviseren.

- Det er muligt at læse teoriteksterne så mange gange, man har behov for, og videoer kan pauses og genafspilles igen og igen, fortæller Martin Tristan.

Få dit duelighedsbevis online - men ikke eksamen

Du kan bestille og gennemføre kurset online via watergames.dk, hvor du også finder praktisk information omkring eksamen og udstedelse af duelighedsbeviset.

Eksamen foregår ikke online, og det er muligt selv at sørge for at komme til den afsluttende prøve, men denne kan også arrangeres gennem Watergames.

Introprisen på kurset er på kr. 599,-
Vejledende pris er på kr. 1499,-

content-loader
content-loader
content-loader