Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
I 2020 lancerede sejlerskolen nogle af de mest populære sejlerkurser som onlineforløb med tekst og videomateriale, men nu er det altså muligt at komme med på et rigtigt live-kursus. PR-foto

Sejlerskolen Watergames tilbyder sejlerkurser som fjernundervisning

Med forsamlingsloft og afstandskrav skal sejlerskoler være kreative. Danmarks største sejlerskole Watergames tilpasser sig de nye vilkår og lancerer dueligheds- og yachtskipperkurser som fjernundervisning.

Af Troels Lykke |

Mange er udfordrede af covid-19, og sejlerskoler er ingen undtagelse. Det er vanskeligt at afholde sejlerkurser og samtidigt opfylde krav og retningslinjer, men nu kan fritidssejlerne tage nogle af de teoretiske kurser som fjernundervisning hos Watergames.

Den landsdækkende sejlerskole tilbyder sejlerkurser for fritidssejlere på alle niveauer og har normalvis fyldte undervisningslokaler året rundt. Det sidste år har de måtte finde på alternativer til deres normale holdundervisning. 

I 2020 lancerede sejlerskolen nogle af de mest populære sejlerkurser som onlineforløb med tekst og videomateriale, men nu er det altså muligt at komme med på et rigtigt live-kursus.

Watergames tilbyder både duelighedsbevis, yachtskipper 3 og yachtskipper 1 som fjernundervisning, hvor alt foregår live online med en instruktør. Dermed kombineres muligheden for at deltage hjemmefra med de fordele, der er ved at deltage på et kursus med en instruktør.

Alternativ til fysisk holdundervisning

Det nye tilbud er et seriøst alternativ til den traditionelle, fysiske holdundervisning.

På kurserne filmes der fra forskellige vinkler, mens instruktøren forklarer og viser, som var det almindelig holdundervisning. Det hele foregår live, og instruktøren er til rådighed som ved normale, fysiske kurser. 

- Vi har lagt vægt på, at vi vil tilbyde den samme kvalitet med fjernundervisning som på de almindelige holdkurser med fysisk tilstedeværelse, understreger Watergames.

Derfor har sejlerskolen også indkøbt det nødvendige udstyr, der skal til for at undervisningen kan foregå på det samme niveau som på et fysisk kursus. 

Allerede en succes  

De første kurser med fjernundervisning er gennemført – med stor succes. Sejlerskolen afslører også allerede nu, at de kommer til at fortsætte med tilbuddet om fjernundervisning, selvom restriktionerne skulle blive lempet, da de har fået gode tilbagemeldinger fra kursister. 

Er du interesseret i at deltage på et af kurserne med fjernundervisning, kan du læse mere om kurserne hos Watergames på: https://watergames.dk/kurser/duelighedsbevis/.

content-loader
content-loader
content-loader