Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
I år har Sjælland Rundt 75 års jubilæum. Foto: Troels Lykke

I år har Sjælland Rundt 75 års jubilæum

Var det ikke for J.F. Madsen, Willy Krogh Hansen, Knud Petersen, Axel Aspman og Viggo Nielsen ville der nok ikke være noget, der hed Sjælland Rundt. Disse driftige initiativtagere står bag dét, der senere skulle udvikle sig til verdens største kapsejlads med over 2.000 både.

Af Troels Lykke |

- I dag er vi ikke de største, men vi er de mest ihærdige. Uafbrudt har Helsingør Sejlklub arrangeret den traditionsrige distancesejlads og kan i 2021 fejrer 75 års jubilæum. Det arbejder vi hårdt på at markere indenfor de rammer, der er mulige, fortæller Helsingør Sejlklub.

I år var der rift om pladserne, da tilmeldingen åbnede. Således blev de 480 pladser udsolgt på fire dage, og ventelisten bugner.

- Vi håber, covid-19-situationen til sommer tillader, at alle kan deltage, når starten går 17. juni 2021, understreger arrangørerne.

Jubilæums-t-shirt fra Helly Hansen

I år vil du og din besætning have mulighed for at købe en specieledition ”SR21 jubilæums T-shirt” fra Helly Hansen. Prisen er 120,00 kroner frem til den 1. april, hvorefter prisen vil stige til 150,00 kroner.

Du bestiller T-shirten på: https://helsingorsejlklub.nemtilmeld.dk/6/

For størrelse og yderligere info om T-shirten, kig forbi https://www.hellyhansen.com/en_dk/size-chart

Jubilæums-t-shirten er en HH Tech Tshirt og leveres i light gray. Bestil i god tid, så du kan nå at få dem hjem. 

- Hvis du ønsker at pryde T-shirten med bådnavn eller besætningsmedlemmer, er du velkommen til at smide dem forbi din lokale trykker. Helsingør Sejlklub takker Mark Tappert, Tappert Reklame, for layout og tryk, lyder opfordringen fra arrangørerne.

Også Anholt Race i år

I år er også startskuddet for en ny og forhåbentlig kommende stor sejlads, Anholt Race. Nåede du ikke at tilmelde dig SR21, kan du med fordel tilmelde dig AR21.

Skulle der blive ubegrænset deltagerantal til SR21, og du ønsker at bytte sejlads, kan du gøre dette gebyrfrit.

- I Helsingør Sejlklub glæder vi os til at byde Jer velkommen, og håber I igen i år vil få en fantastisk sejlads, lyder det fra sejlklubben.

https://sjaellandrundt.dk/

content-loader
content-loader
content-loader