Gå til hoved-indhold
Udstyr

Sailserver fra Sønderborg-ingeniør nomineret til DAME Awards

Den danske opfindelse Sailserver, som er en automatisk logbog, der gør dig i stand til bedre at mindes dine eventyr på havet, er netop blevet nomineret i den maritime verdens mest prestigiøse designkonkurrence, ”DAME Awards” i Mets, Amsterdam.

Af Troels Lykke |

Vinderne af awarden vil blive offentliggjort i forbindelse med åbningen af METS-udstillingen i Amsterdam i midten af november.

- Vi vil gerne takke de mere end 100 danske sejlere, som har købt Sailserver i løbet af de senest to år. Jeres glæde ved de funktioner, som Sailserver tilbyder, har givet os blod på tanden til at lancere Sailserver på de internationale markeder, siger idémand og ejer af Sailserver, Jørg Ulrich Hansen, der samtidig er ingeniør og sejler fra Sønderborg. 

Lopolight viser Sailserver frem på METS

Sailserver og lanternefabrikken Lopolight i Humlebæk indgik et salgs- og markedføringssamarbejde i sommeren 2021.

Derfor kan du møde Sailserver på Lopolight standen på METS – stand 01.203.

- Sailserver er på vej ud på samme slags eventyr, som Lopolight startede for 17 år siden. Det er fantastisk at kunne bidrage til denne rejse, understreger Jan Møller fra Lopolight.

Dét kan Sailserver:

1. Automatisk logbog
Sailserver fører automatisk logbog, hver gang du tager ud at sejle. Logbogen kan altid ses online og er altid opdateret. 

2. Ankervagt og overvågning
Ankervagten overvåger din båd, når du ikke er ombord. Du har mulighed for at sætte en alarm, hvis den begynder at drive, hvis der sker ændringer i vandstanden, eller hvis det blæser op.

3. Sejlervenner og klubhus
Med Sailserver kan du give familie og venner adgang til at følge dine sejlture, og med klubhusfunktionen kan du møde nye sejlervenner, når du kommer til en ny havn.

Læs mere: sailserver.com/

content-loader
content-loader
content-loader