Gå til hoved-indhold
Udstyr

Keep Sailing lukker – men sejlere kan opgradere med deres data til Sailserver

- Hos Sailserver har vi fået henvendelser fra flere brugere, som ønsker at importere deres Keep Sailing-tracks ind i Sailserver. Det er nu på plads, siger Jørg Hansen fra Sailserver.

Af Troels Lykke |

Den populære logbogs-app Keep Sailing lukker den 31. oktober i år, men allerede i dag er dørene lukket i for nye brugere og abonnementer, der kan ikke fornyes.

Folkene bag Keep Sailing har lavet en fin downloadfunktion, hvor du kan hente dine tracks og billeder, leveret i en .csv-fil.

- Hos Sailserver har vi fået henvendelser fra flere brugere, som ønsker at importere deres Keep Sailing-tracks ind i Sailserver. Det er nu på plads. Du kan derfor i dag nemt importere dine Keep Sailing-positionsdata direkte til din Sailserver-konto og mindes dine sejlture, fortæller Jørg Hansen.

Hent data i god tid

Hvis du endnu ikke har investeret i en Sailserver til 2.995,00 kroner inklusiv ti års globalt dataabonnement, så husk alligevel at hente dine data i god tid, før Keep Sailing lukker. Du vil altid senere kunne hente dem ind i Sailserver:

- Få mere ud af livet som sejler, det er hele idéen bag Sailserver, og det ville være så trist, hvis de mange gode minder, som i dag er dokumenteret i Keep Sailing, skulle gå tabt – derfor har vi udviklet denne mulighed for at bringe positionsdata over i Sailserver, forklarer idémanden bag Sailserver, Jørg Hansen.

content-loader
content-loader
content-loader