Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
X-99eren er stadig meget populær til kapsejlads.

X-99-klassen forgyldes i Silverrudder 2022 - X-Yachts udlover Elvstrøm Sails spiler

I år var det en X-79-spiler, men ved Silverrudder 2022 bliver der sejlet et løb, hvor der udloves en Elvstrøm Sails-spiler til den hurtigste X-99 i solosejladsen rundt om Fyn. X-Yachts er hovedsponsor, mens Elvstrøm Sails er medsponsor.

Af Troels Lykke |

- Det er med stor glæde at hele Silverrudder-teamet igennem deres partnerskab med X-yachts og Elvstrøm Sails kan udlove den flotte præmie. X-99-løbet afholdes efter gældende statutter for Silverrudder, fortæller Philip Cossen fra Silverrudder.

Også X-99-klubben er glade og taknemmelige for den øgede fokus på klassen, hvilket forhåbentlig kan lokke endnu flere sejlere på vandet ved næste års Silverrudder.

- Klubben har de seneste gange ved Palby Fyn Cup haft særlig stor fokus på det sociale samvær. Det har givet stor success, og den linje er i super god overensstemmelse med Silverrudder, som ganske vist er en singlehandedsejlads, men med et helt exceptionelt godt socialt forhold sejlerne imellem, fortæller X99-sejler Morten Vinther til Minbaad.dk.

For de erfarne deltagere af Silverrudder er det høje sociale niveau på havnen både før og efter sejladsen velkendt. Alle hjælper alle, og mottoet som ”You’ll never sail alone” giver genlyd på kajen i Svendborg.

X-Yachts deler gaver ud

X-Yachts er ligeledes særlig synlig ved Silverrudder, hvor alle deltagende X-Yachts er budt velkommen med både gaver og et socialt arrangement på kajen. Her er mulighed for en god snak med både andre sejlere og en bred vifte af medarbejdere fra X-Yachts med CEO Kræn Nielsen i spidsen.

Silverrudder 2022 har start den 16. september 2022, mens tilmeldingen åbner den 6. marts kl. 18:00.

Se mere på silverrudder.com/.

content-loader
content-loader
content-loader