Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Godt nok er den nye Arcona 485 ikke med, men der er masser af andre. Singlehand-delen er dog ikke en succes, her er kun en båd meldt til. PR-foto

10 pladser tilbage i Classic Fyn Rundt - om en dag udløber tilmeldingsfristen

Den enes død, den andens brød. For første gang i flere år vokser Classic Fyn Rundt. I 2019 var der 98 både med, nu er tallet oppe på 115, når starten går den 4. juni. Efter Palby Fyn Cup i år er lukket ned, er en masse nye sejlere kommet til.

Af Troels Lykke |

Der må være 500 personer med i stævnet, og i forhold til forsamlingsforbuddet må der være 100 sejlere samlet på en startlinje, som det er nu i forhold til corona-restriktioner.

- I Kerteminde er der stadig 10 båd, der må komme med i sejladsen, så når man loftet på 125 både, forklarer Hans Jørgen Ellekilde, stævneleder, i dag, dagen før sidste tilmeldingsfrist den 28. maj 2021.

Du må forlade havnen en time før start

- Starterne bliver i år med en times mellemrum, først starter Folkebådene. Man må ikke forlade havnen før en time, før ens start går, forklarer Hans Jørgen Ellekilde.

Stævnelederen er ikke bange for, at de omtrent 20-30 hjælpere bliver smittet med corona.

- De fleste af os er jo allerede vaccineret, så vi er ikke bange for smitten, men der bliver heller ikke noget skippermøde eller suppe, når sejlerne er kommet i mål, forklarer Hans Jørgen Ellekilde.

Lige nu hersker der stadig forvirring om coronareglerne, har vi før erfaret efter interview med Dansk Sejlunion - læs om coronareglerne her.

Minbaad.dk sejler med

Minbaad.dk er meldt til Classic Fyn Rundt og vil løbende give rapport fra Boheme 10-meteren. 

Her ses de tilmeldte, og her kan du melde dig til sejladsen i Kerteminde.

content-loader
content-loader
content-loader