Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jollen, der ses på billedet, er købt af Mogens Just og i absolut tiptop stand og med nye sejl. Den har bl.a. vundet flere DM’er. Foto: Søren Svarre/sejlfoto.dk

Årets første Wayfarer-stævne i Svendborg nærmer sig – klubjollen er ledig

Traditionen tro indledes Wayfarernes kapsejladssæson med et en-dags-stævne på Fyn. I år er det lørdag den 30. april, og det er igen i år Svendborg Sunds Sejlklub, der arrangerer. Målet er, at der gennemføres 8-10 sejladser.

Af Troels Lykke |

Der sejles korte sejladser på en op-ned-bane tæt på havnen i Svendborg Sund. Målet er, at der gennemføres 8-10 sejladser, så der er rig lejlighed til at få banket den værste rust af.

En del af besætningerne har forsøgt at holde formen vedlige i løbet af vinteren, mens det for andre besætninger bliver årets første tur. Der forventes op mod 15 – 20 joller på startlinien.

Lån super jolle helt gratis

Wayfarerklubben købte sidste efterår en kapsejladsjolle. Jollen er købt af Mogens Just og i absolut tiptop stand og med nye sejl. Den har bl.a. vundet flere DM’er – bl.a. i 2021 og VM samt en masse andre stævner, så der er bestemt tale om en jolle, der kan gøre sig helt i front på kapsejladsbanen.

Det er tanken, at interesserede kan låne jollen til årets stævner. Det er muligt at låne jollen i en periode op til stævnet, således der er mulighed for at træne i jollen før stævnet.

Det er gratis at låne jollen, men man skal selv stå for at hente og aflevere jollen efter aftale med Wayfarerklubben samt betale startgebyr. 

Er man interesseret i at låne jollen til stævnet i Svendborg, kan man kontakte Christian Milert (2149 3839 eller fuglehal@hansen.mail.dk ) fra Wayfarerklubben
 

content-loader
content-loader
content-loader