Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
30-årige Rindom fra Aarhus ses her med sin to år ældre kæreste, Ryan Palk, fra Australien. Privatfoto

Rindoms kæreste bor 16.000 kilometer væk

Kæresten bor på den anden side af jorden, men den nye mediedarlig og OL-guldvinder, Anne-Marie Rindom får alligevel sit forhold med den australske landsholdstræner Ryan Palk til at fungere, fortæller hun til Her & Nu.

 

 

 

Af Troels Lykke |

De kulørte blade har længe haft øje på Anne-Marie Rindom, ikke mindst efter hun sejlede OL-guldet hjem i Japan i august. Selv BT følger op, og nu også Minbaad.dk, der naturligvis skal holde vores læsere opdateret på vores største sejlernavn for tiden i Danmark.

Og Laser Radial-sejleren er udfordret på sin tålmodighed, for hendes kæreste, 32-årige Ryan Palk, der er træner for det australske sejlerlandshold, er bosiddende i Sydney.

Slap ud af Australien

Australien har gennem hele pandemien haft strenge restriktioner, men i efteråret slap Rindoms kæreste ud af landet og kunne være sammen med den danske sejler fra 19. september, fortæller Anne-Marie Rindom i et interview med Her & Nu.

Her forklarer den 30-årige OL-guldvinder, at de har været sammen i en lang periode og fejret jul sammen med australierens familie i Sydney.

Det kunne de, da Anne-Marie Rindom deltog i et stævne i Sydney, som parret rejste sammen til efter en længere periode i Danmark, skriver BT.

Sådan må det være nogle år endnu

Efter stævnet og fejringen af julen rejste hun dog alene hjem igen.

- Vi lever et liv, hvor vi prøver at være fleksible i hver vores verdensdel. Planen er, at vi fortsætter med at leve lidt over det hele. Sådan må det være i nogle år endnu, indtil én af os beslutter at flytte hjemmefra, siger Anne-Marie Rindom til Her & Nu.

Kilde: BT

content-loader
content-loader
content-loader