Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Pantaenius viser atter at de støtter op om dansk sejlport. PR-foto

Pantaenius og Sjælland Rundt Sailing week indgår aftale om sponsorat

- Sjælland Rundt står for mange danske sejlere som ikonisk sejlads og vi er glade for at kunne støtte op om at bringe sejladsen tilbage som en attraktiv sejlads med både nationale og internationale sejlere," siger Gert Toft fra Pantaenius, Skive.

Af Troels Lykke |

Sjælland Rundt Sailing week 2023 er i fuld gang med planlægning, og med at finde de bedste samarbejdspartnere til at tage stævnet frem mod visionen om en hel uge med nationale og international sejlads med udgangspunkt i det smukke maritime Helsingør.

I 2023 vil både de traditionelle Sjælland Rundt Sejladser, Sejlsportsligaen med 2 weekenders sejladser og ORC Double Handed Euros finde sted i perioden 10-18 juni 2023.

Vigtig partner

For at realisere visionen skal vi have de bedste samarbejdspartnere og vi er glade for at kunne offentliggøre Pantaenius som sponsor for SRSW. 

Pantaenius som mange danske og Europæiske sejlere kender har med base i Skive siden 1994 været danske sejleres foretrukne forsikringsformidler og er med mere end 100.000 kunder en væsentlig europæisk spiller.

“Vi er glade for byde Pantaenius velkommen som sponsor i SRSW og ser frem til at samarbejde om at udvikle sejladserne de næste år," siger Erik Stannow, Næstformand i Helsingør Sejlklub”

“Sjælland Rundt står for mange danske sejlere som ikonisk sejlads og vi er glade for at kunne støtte op om at bringe sejladsen tilbage som en attraktiv sejlads med både nationale og internationale sejlere," siger Gert Toft fra Pantaenius.

https://sjaellandrundt.dk/

content-loader
content-loader
content-loader