Gå til hoved-indhold
Tur
Elisabeth, Flemming og Anton er samlet ombord på Tikki igen, en Hanse 540E.

Elisabeth, Flemming og lille Anton på De Britiske Jomfurøer nu vil de til US Virgin Island

- Nytår regner vi med at fejre på jost Van dyke og efter nytår går turen så til US Virgin Island og Charlotte Amalie. Den største plan og drøm for 2023 er at nå ud til Fransk Polynesien, fortæller Hanse 540E-sejlerne Elisabeth, Flemming og lille Anton til Cille fra minbaad.dk.

Af Cille Rosentoft |

Julen blev fejret af vores mange langturssejlere rundt om i verden. Elisabeth, Flemming og Anton er samlet ombord på Tikki igen og er nu kommet til Norman Island, hvor de har opdaget, at and på dåse faktisk godt kan spises som julemad.

Minbaads journalist Cille Rosentoft har været i kontakt med dem til en lille snak om jul langt væk hjemmefra.

Vi har efterhånden snakket med denne familie en del gange. Sidst da familien var splittet op for en stund, fordi Elisabeth og Anton var hjemme i Danmark og Flemming var ombord på Tikki for at gøre den klar til næste stræk.

Søsyge har fyldt en del ombord, men familien har fundet en måde at rejse på, så alle familiens medlemmer kan deltage under de betingelser, som passer bedst.

Derfor har familien også besluttet at sejle gennem Panama kanalen i år. Den beslutning kan du læse mere om her

Julekort: Traditionel julemiddag med and på dåse

Vi er lige nu på BVI, hvor vi fejrede jul på den ø, der hedder Norman Island. Vi har en god veninde ombord hjemmefra så julen holdte vi sammen med hende.

Vi havde købt and på dåse hvilket viste sig at være en kanon god oplevelse og julemiddagen endte i top tre over de bedste julemiddage. Tænk at det kan lade sig gøre så langt væk hjemmefra . Som tilbehør havde vi kartofler, rødkål, frisk rødkålssalat, brun sovs og kartoffel chips og så med risalamande til dessert. 

Transportabelt juletræ

Efter middagen sang vi julesange og så blev der delt gaver ud til stor glæde for bådens yngste matros, Anton. Vores juletræ er et lille transportabelt træjuletræ som har været med hjemmefra og som i år kunne fyldes med julekugler fra alle de steder vi har besøgt ind til nu. Efter julemiddag og gaveuddeling mødtes vi med vores gode venner fra båden Mary og fik drinks og hygge resten af aftenen. 

Målet for 2023: Fransk Polynesien 

Nytår regner vi med at fejre på jost Van dyke og efter nytår går turen så til us Virgin Island og Charlotte Amalie. Den største plan og drøm for 2023 er at nå ud til Fransk Polynesien . Men vi håber der venter mange store oplevelser inden.

Kærlig hilsen

Anton, Flemming og Elisabeth

content-loader
content-loader
content-loader