Gå til hoved-indhold
Småbåde
Småbåde

Få en rundvisning på den finske elbåd Q Yachts, som Skipperi bruger som delebåd

For 3.000 kroner om måneden kan du sejle lydløst i den finske elbåd Q Yachts, der sejler 10 knob på toppen, men sænker du hastigheden til 4-5 knob kan du sejle 100 sømil i den. Motorbaadsnyt.dk var om bord på båden, der udstilles på Boat Show.

Af Troels Lykke |

- Vi tilbyder sejlerliv på abonnement. Som medlem i Skipperi Fleet får man adgang til alle vores delebåde med sin app, og vi tager os af vinteropbevaring, forsikringer og bådplads, så man bare kan nyde sejlerlivet, fortæller direktør og sejler Bo Hilding fra Skipperi.

Konceptet blev søsat i marts 2021 med 15 delebåde, og i år er flåden vokset til 35 både, oplyser Bo Hilding, viser nyheden på Boat Show, en elbåd til 450.000 kroner:

- Vi har premiere på en ny elbåd, som er udviklet sammen med finske Q Yachts. Den er knap syv meter lang og har bord, bænke og solseng og er perfekt til grøn og støjfri city-cruising, for eksempel rundt i Københavns kanaler. Den tager sig rigtig godt ud og har en god rækkevidde, og vi forventer at nå op omkring 20-30 eksemplarer i 2024, siger Bo Hilding, som ser frem til at udbrede Skipperi-konceptet samt naturligvis gerne få mange nye medlemmer med ombord på Boat Show.

www.skipperi.dk/

content-loader
content-loader
content-loader