Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Thurø Sejlklub inviterer til 38 sømil sejlads i Øhavet Rundt 2023

Lørdag 26. august 2023 holder Thurø Sejlklub for 53. gang den traditionsrige kapsejlads Øhavet Rundt. Fredag aften den 25. august er der opstillet telt til fest og hygge og med mulighed for at købe grillmad. Se ruten.

Af Anna Brinch |

Kapsejladsen starter lørdag morgen kl. 07:00, med fælles morgenbord hertilhørende kaffe og rundstykker. Sejladsen starter som sædvanligt fra Gambøt på Thurø, og der sejles en utrolig smuk sejlads rundt i det sydfynske øhav. Alle både sejler den samme distance på 38 sømil.

Det forventes, at alle både er hjemme igen sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. Der vil være molepølse og øl, når deltagerne kommer i mål, men også præmieuddeling, når sejladsen afsluttes kl. 22:00. 

Alle er velkomne 

Der bliver om muligt flere løb for DH kølbåde, flerskrogsbåde, turløb og double handed. Single handed sejlere er også velkomne til at benytte Øhavet Rundt som opvarmning til årets Silverudder, som afholdes kun tre uger senere i Svendborg.

Vi opfordrer klassebåde til at komme og dyste mod hinanden, og opretter eget løb og præmie ved mindst tre ens både. Og med klubbens 2,5 ton mastekran, som kan bruges til isætning af både, er det muligt meget nemt at komme på trailer til sejladsen.

Sidste rettidige tilmelding er mandag den 21. august 2023. Tilmelding skal ske via www.thuroesejlklub.dk , hvor man også kan se de tilmeldte både. Hvis du ved du vil deltage, så må du meget gerne tilmelde så hurtigt som muligt.

content-loader
content-loader
content-loader