Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Starten lyder kl.10.00 i området øst for Trekroner Fortet, med målstreg det samme sted.

Saltholm Rundt Classic på 25 sømil er en overskuelig kapsejlads og burde tiltrække mange sejlere

Det mener Langelinie Yacht Klub, der lørdag 9. september holder den årlige distancekapsejlads med start og mål udfor Trekroner Fortet. Sejlklubben håber på over 50 både. Der sejles efter TCC mål, så man kan roligt melde sig til uden målebrev, fortæller sejlklubben.

Af Anna Brinch |

Der er kun en start og der sejles alle mod alle - ingen klasseinddeling. Langelinie Yacht Klub afholder igen i år Saltholm Rundt Classic.

Der sejles efter TCC mål, så man kan roligt melde sig uden målebrev, hvor man vil få et fair TCC mål. Man må gerne deltage med 2 mand på båden, men ikke single hand.

Sejlklubben gør, hvad de kan for at få så mange deltagere med fra hele Sundet i årets sejlads - lige nu regnes der med 50-75 deltagere.

Alle sejlere i Sundet er velkomne.

Sejladsen er udfordrende, men overkommelig for både hardcore kapsejlere og cruisere, der gerne vil sejle en rute, der ikke tager flere dage. Der sejles efter DS kapsejladsregler med TCC Websejler hcap og RaceQs tracking. Starten lyder kl.10.00 i området øst for Trekroner Fortet, med målstreg det samme sted, fortæller sejlklubben til minbaad.dk.

Tilmeldingsprisen er 150 kr pr. båd, der kan sendes på MobilePay 0179LN med navn og email adresse - tilmeldning senest 6. september. Deltagere får tilsendt "digitalt skippermøde" pr. email 7. sept. Efter sejladsen er der præmieoverrækkelse, bar og grill til egen mad i LLB klubhuset i Langelinie Lystbådehavn.

Der kan læses mere om kapsejladsen på: www.langelinieyacht.dk

content-loader
content-loader
content-loader