Gå til hoved-indhold
Tur
Det kan være trist at sejle helt alene, men møder man andre ligesindede bliver det sandsynligvis sjovere. Foto: Troels Lykke

Sommertogt for singler til søs - togtleder søges

Det handler om fællesskab og eventyrlige naturoplevelser - og skulle kærligheden indfinde sig, er det bare et ekstra plus, men ikke togtets hovedformål, lyder det fra Danske Tursejlere, der arrangerer turen med Sejlerdating.dk.

Af Troels Lykke |

Savner du socialt samvær? Vil du hjælpe nye gaster på vandet? Vil du tage på eventyr med ligesindede i det blå?

Vi vil så gerne hjælpe med at få flere på vandet og vi håber du kan hjælpe os, lyder det fra Danske Tursejlere på facebook.

Mange har båden, men mangler besætningen. Andre vil gerne med på vandet, men mangler båden. Vi har derfor sat et nyt sommertogt i søen, hvor vi gør det muligt at finde en båd eller en gast.

Måske finder du en sejlerkæreste

Det handler om fællesskab og eventyrlige naturoplevelser - og skulle kærligheden indfinde sig, er det bare et ekstra plus, men ikke togtets hovedformål.

Lige nu søger vi frivillige togtledere, som vil planlægge en rute, lidt indhold undervejs, og tage af sted på eventyr med ligesindede - ud i det blå.

Lyder det som noget for dig og kunne du tænke dig at høre mere om vores sommertogt og rollen som togtleder, så kontakt os her: dansketursejlere.dk/sommertogter/

Vi glæder os til at høre fra dig. Sommertogt for singler laves i samarbejde med Sejlerdating.dk

content-loader
content-loader
content-loader