Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
For mange sejlere er det ideelt at finde en kæreste, der deler interesse for sejlads og livet på vandet i det hele taget. PR-foto

Sejlerdating.dk håber på endnu mere vind i sejlene under Boat Show i Fredericia

Sejlerdating.dk er godt i gang. - Vi er oppe på 1400 brugere, men vi vil naturligvis gerne have endnu flere af de anslået 20.000 sejlersingler herhjemme i tale, og der er Boat Show et helt oplagt forum, konstaterer indehaver og stifter Lisbeth Rejsenhus fra Viborg.

Af Troels Lykke |

Om en lille måneds tid åbner Danmarks store indendørs bådudstilling i Fredericia, hvor man kan finde sejlbåde, motorbåde, udstyr, sejlertøj og - hvem ved - måske også komme på sporet af en partner at dele sejlerlivet med?

I al fald kan man blandt udstillerne møde startup-virksomheden Sejlerdating.dk , som har oplevet støt stigende brugertal siden stiftelsen i sommeren 2021, skriver Boat Show til pressen.

- Vi er oppe på 1400 brugere, men vi vil naturligvis gerne have endnu flere af de anslået 20.000 sejlersingler herhjemme i tale, og der er Boat Show et helt oplagt forum, konstaterer indehaver og stifter Lisbeth Rejsenhus fra Viborg.

Ideen med at lave en datingside for sejlere opstod, da hun for syv år siden selv blev single og vendte helhjertet tilbage til sejladsen efter en længere pause. Hun indså, det ville være ideelt at finde en kæreste, der delte hendes interesse for sejlads og livet på vandet i det hele taget.

En at dele sin livsstil med

- Det at sejle er jo en tidskrævende interesse, og for mange af os er det en livsstil, som skaber en masse værdi i vores liv. Og så giver det god mening at have en partner, der deler den livsstil, påpeger Lisbeth Rejsenhus.

Venner foreslog i sjov, at hun skulle lave en sejler-datingside - lidt lige som landmændene har "Farmerdating" - og fra at være en kuriøs ide har hun altså forvandlet det til virkelighed med sejlerdating.dk.

- Vores datingside er af sejlere, for sejlere, så jeg håber, rigtig mange vil kigge forbi på vores stand og få en snak. Vi tænker også på at lave en lille sammenkomst i messens lounge, hvor man kan komme og få en forfriskning og møde andre, man måske er på bølgelængde med, siger viborgenseren. Hun tilføjer, at Sejlerdating.dk også arbejder på at lave et sommertogt for singler, i samarbejde med Danske Tursejlere.

Gratis at oprette en profil

Det er gratis at oprette en profil på Sejlerdating.dk, og man kan således se, om der nogle gode match, før man beslutter om man vil opgradere til et Sejler+ medlemskab, hvor man får adgang til flere funktioner på siden.

Boat Show Denmark i MESSE C Fredericia foregår over to weekender, 24.-26. februar og 2.-5. marts 2023. Se mere på www.boatshow.dk

content-loader
content-loader
content-loader