Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Dragør Sejlklub er klar til 2Star Saltholm rundt 2023. Foto: Privat

Sidste udkald til årets Dragør 2star Saltholm Rundt

Saltholm Rundt lørdag 3. juni bliver sejlet i to klasser – 2star Racing for både med gyldigt DH-målerbrev og Cruising (ingen krav til antal gaster, det er for både med- og uden målerbrev, tilmelding til kapsejladsen er åben indtil den 2 juni.

Af Anna Brinch |

- På lørdag den 3. juni 2023 byder Dragør Sejlklub i samarbejde med Café Dragør Sejlklub igen velkommen til den traditionsrige kapsejlads rundt om Saltholm. Der vil sejles i 2 klasser – 2star Racing for både med gyldigt DH-målerbrev og Cruising (ingen krav til antal gaster) for både med- og uden målerbrev, fortæller Erik Stangerup fra Dragør Sejlklub til minbaad.dk. 

Dagen starter kl. 9.00 med et skippermøde foran Dragør Sejlklubs klubhus på Strandlinien 1. Den samlet start er kl 10:00 og foregår ud for Dragør Havn. Banelederen afgør på dagen, om der sejles styrbord- eller bagbord rundt. Sejladsbestemmelserne og banekortet kan downloades fra www.manage2sail.com

Præmier og god stemning 

Tilmelding foretages på Dragør Sejlklubs hjemmeside og startgebyret udgør kr. 305,- inkl. gebyr pr. deltagende båd, som betales ved tilmelding. Sejlklubben holder systemet åbent til og med fredag den 2 juni. Dragør Havn giver deltagende både fri havneplads fra fredag den 2. juni til søndag den 4. juni 2023.

Efter sejladsen er der præmieuddeling, øl og snacks på molen ved Dragør Sejlklub på Nordre mole. Der vil være præmie for hver 5. deltagende båd og løbsinddelingen afgøres af bådenes måltal.

- Skulle man have lyst til at blive hængende lidt længere, kan der reserveres bord i Café Dragør Sejlklub ved direkte henvendelse til Caféen, lyder det fra klubbens

content-loader
content-loader
content-loader