Gå til hoved-indhold

Over Atlanten med baby

Marcus, Marta, Fox og en Bianca 27. Mere behøves ikke for at opleve eventyret. I sommer lagde tre glade svenskere fædrelandet bag sig, og satte kursen sydover.

Pirater kaprer lystyacht

Somaliske pirater har kapret en sydafrikansk lystyacht med tre besætningsmedlemmer om bord. Yachtens skipper nægtede at tage med i land, og blev efterladt om bord.

Molich 10-meter: Havets Morgan

Anders Jessen og tre venner købte deres Molich 10-meter i 2008. Nu er båden fra 1977 gennemrenoveret med respekt for bådens originale stil.

 

Postkort fra New Zealand - kapsejlads og hvaler

Når det blæser 15m/sek. i sydhavet er bølgerne desværre ikke runde, men knækker ned over os, skriver IMX-40-sejleren Jens Mohr Ernst til minbaad.dk

 

Far forsvundet efter dum ulykke

En hyggetur på Columbia River fik en sørgelig udgang, da skippers styrestol brækkede og slyngede ham i vandet. Børnene havde veste på, men ikke deres far.

Postkort fra Stillehavet

IMX 40-skipperen Jens Mohr Ernst fra Kerteminde, har endnu en gang sendt aktuelle ord til læserne på minbaad.dk.

Nye regler for rejser med kæledyr

Sejler du hunden eller katten med til udlandet er der fra 3. juli 2011 nye regler. En øretatovering er ikke nok til at rejse med kæledyr i EU. Kun en mikrochip accepteres.

Snup en drink, bare ikke til søs

Selv om regler for alkoholindtag er strenge i Sverige, betyder det ikke, at du bare kan prygle bajere ned i dansk farvand. Få et overblik over reglerne her.

Danske lystfiskere uden redningsvest: 4 savnede

En fisketur i Norge uden redningsvest kan have kostet fire mand fra Århus-området livet.

3. dagbog fra ny Dehler 29: Hjem til Århus

Minbaad.dk er ankommet til Århus Flydende Fritid. Turen fra Hundested tog kun små ni timer og der blev udviklet en primitiv selvstyre, der næsten virkede...Se billeder.