Gå til hoved-indhold

Drab i Aden Bugt måske beordret fra land

Drabet på fire amerikanske sejlere i Aden bugten rejser flere spørgsmål end der er svar. Var drabene en følge af den amerikanske flådes indgriben, eller blev drabene beordret fra land af andre pirater.

Fire lystsejlere slået ihjel af somaliske pirater

Det fortæller berlingske.dk med breaking news. Sejlerne deltog sammen med andre både i en langturssejlads fra Phuket i Thailand.

 

Ny piratkapring af lystsejlere ved Omans kyst

Pirater har kapret en 58 fods lystyacht med fire amerikanske sejlere om bord. Kapringen skete ud for Omans kyst ved den pirathærgede Aden bugt.

Verdens største sejlklub besøger Aarhus til juli

Med over 40.000 medlemmer er den svenske ”Kryssarklubben” ubetinget verdens største sejlklub og i år har klubben valgt Aarhus som målet for deres langturssejlads.

Båd kæntret på Præstø fjord – en savnes

OPDATERET: Alle er reddet op af vandet pånær en, men deres tilstand er uvis.

13 elever og to lærere fra Lundby efterskole er kæntret i Prøstø fjord. En savnes og flere er sendt til Rigshospitalet.

100 både strandet i det Indiske ocean

200 til 250 langturssejlere er strandet i Thailand, på vej mod Europa. Sejlerne tør ikke fortsætte af frygt for pirater i det Indiske ocean. EU's anti-pirat styrke vil kun beskytte handelskibe.

Britiske sejlere savnes

To britiske sejlere på 23 og 52 år kom galt afsted ved Povoa de Varzim nær Porto ved Portugals kyst. En 24-årig overlevede.

Kæmpe vindmøllepark på vej i Østersøen

Danmarks største, og en af verdens største vindmølleparker skal bygges på Kriegers flak i Østersøen. Ingen risiko for lystsejlere lover Farvandsvæsenet.

Postkort fra Bondi Beach

Minbaad.dk er i Sydney og udforsker det maritime miljø, men vi er endt på berømt strand ud til Stillehavet, hvor en haj bed en surfer i 2009. Video. Hvilken sejlklub er god at besøge hernede?

Juletur på Øresund

BådNyt har sendt os på vintertur i en Viknes 1030, for man KAN faktisk sejle på tur lige nu. Vi brød isen i Helsingør.