Gå til hoved-indhold

Vilde Laura er fundet - stak af til Caribien

Sejlerpigen, 14-årige Laura Dekker, er efter tre døgns eftersøgning fundet på øen St. Maarten på de hollandske Antiller.

 

14-årig sejler forsvundet

Laura Dekker ville med "Hurley 800" sætte rekord som den yngste i en verdensomsejling. Nu har teenageren været forsvundet siden fredag. Det skriver nyhedsbureauet AP.

 

Jens og familien oplever verden til søs

IMX 40 har nu krydset Atlanten. Læs ny beretning fra jordomsejlingen, hvor Kerteminde-familie Mohr Ernst møder vulgære både i Carribien.

2100 sømil venter - se nu Xabytes link

Kapsejleren Jens Mohr Ernst og familie fra Kerteminde er på vej jorden Rundt. I går påbegyndte de turen over Atlanten i en IMX 40. Ny serie fra familien der tør realisere drømmene.

Pige på verdenshavene

16-årige australske Jessica Watson, der for 19 dage siden startede solosejlads jorden rundt, har lagt 2.000 sømil bag sig i 34 fods båd. Hun har passeret Tonga øerne og er nu nordover mod Ækvator.

Mødet med 'Dødens kyst'

"Jeg frygtede, at jeg blev klemt mellem båden og stenene eftersom jeg hoppede ud af båden. I det øjeblik var jeg sikker på, at jeg kom til at dø", siger 39-årige Mac Ingvald Fatland, der med en 40 fods båd mødte Costa de Morte (Dødens kyst). Web-tv.

Tyske sejlere er vilde med Danmark

Læserne af det tyske magasin Segeln kårer Danmark, som det smukkeste sejlområde i Europa, fortæller Danboat.

 

Britiske sejlere nu fanget i en somalisk landsby

Pirater har flyttet et bortført britisk par fra deres yacht til en landsby i Somalia. Nu skændes piraterne om, hvorvidt de vil kræve 35 mio. kr i løsepenge eller en fangeudveksling, skriver jp.dk.

 

Kapring af sejlere

Et britisk ægtepar, på vej fra Seychellerne til Tanzania i deres 38-fod store sejlbåd Lynn Rival, frygtes at være blevet taget til fange af somaliske pirater.

Ny jordomsejlerbog

Familien Carlsen fra Klampenborg sejlede jorden rundt i en langsom Sagitta 35 i to år. Det er der nu kommet en herlig bog ud af, "I samme båd", der har fine billeder, kort og gode forklaringer. Se TV2-indslag.