Gå til hoved-indhold

Klassetjek: Aphrodite 101 - den ideelle båd til sejlerparret, der vil have råd til take-away

70’er-båden er optimal til double- og singlehand-sejlere, der drømmer om en velsejlende båd til en konkurrencedygtig pris. I fremtiden er håbet, at også småbørnsfamilier vil gå ombord og skabe mere liv i den udfordrede klasse. Sara interviewer Johan Münster-Swendsen.

Derfor Folkebåd: 34-årige Lasse kommer tættere på naturen og elementerne

Lasse Hinrichsen fra Aarhus: - Det er lidt sjovt. Folkebåden er en kontrast til andre både, for det er en klassisk båd, der er designet i 1942, så det svarer lidt til at køre ræs i en Citroën 2CV. Det er en virkelig fed båd.

 

North Sails lancerer ny sejlerjakke til den almindelige tursejler

For sejlere med drømme om langturssejlads er North Sails' 2022-nyhed et oplagt bud, inden kursen sættes mod syd. Jakken er designet i det nyligt udviklede TWTech-ydermateriale og har 4DL-forstærkninger.

Podcast: Som 6-årig bakkede Mikkel Beha 58-fods båd til kaj - hør sejleren fortælle om opvæksten med far Kløvedal

Den populære tv-værts opvækst adskiller sig fra de flestes. En stor frihed fulgte i kølvandet på barndommen hos Troels Kløvedal, der brugte meget af sin tid på de syv verdenshave.

Svensk ægtepar Fostvedt nyder at sejle rundt på De Kanariske Øer - drømmer om New York

Vi besøgte Lena og Fredrik Fostvedt på en Wauquiez 47 Pilot Salon på Las Palmas, Gran Canaria, hvor de er på tredje måned. Til april sejler de igen hjem til Göteborg for at tjene penge til en ny langtur. De startede først med at sejle i 2016, hvor de solgte alt for at sejle langt.

Line og Dennis fra Odense sejler i Middelhavet: Sygdom rammer selv de bedste – og pludselig er det for sent

Familien Haunstrup fra Odense sejlede mod Middelhavet i sommeren 2021. De savnede tid med hinanden, og efter mormors død blev livet endnu vigtigere at leve. Nu ligger de ved Elba i en Bavaria 430 og laver kun planer fra dag til dag. Morfar har fået forkahytten.

Bente 28 til kun 750.000 kroner - et hit på vej

Der findes masser af nye både over 35 fod, men til sommer kommer endelig den tyske Bente 28. En minimalistisk båd til den helt rigtige pris. Seilmagasinet.no kalder det for den måske mest spændende båd i 2022.

 

Sejl til Middelhavet uden penge eller tid - Thomas Veber giver opskriften i ny bog

Kan man sejle ud i verden, selvom man sidder fast i hamsterhjulet og har både job, huslån og familie, som kræver al opmærksomhed? Thomas Veber fandt løsningen. Den 9. februar udkommer bogen "Den sidste idiot er ikke født endnu" - og du er inviteret med til lancering og foredrag i Kastrup.

Danske Tursejlere vokser og ansætter projektchef Sune Abelgren Olsen

Med ansættelsen af Sune Abelgren Olsen har vi sat kursen til fortsat vækst, siger Danske Tursejleres forretningsfører, Leif Nielsen.

Nye sejlerfamilier - familien Meldgaard tog hul på nyt eventyr med Kings Cruiser 33 fra 1976

Flere nye sejlerfamilier har taget hul på livet til søs. Mød én af dem her. Familien Meldgaard fra Odense Sejlklub, der på trods af, at ALT er nyt, alligevel oplever sejlerlivet som den ultimative frihed. Cille Rosentoft interviewer.