Gå til hoved-indhold

Familien Dahl-Olsen mistede alt i en bådbrand i 2021 - nu fortæller de om livet efter i en skolebus

I 2020 sejlede Torben, Karina, Isabella og Sebastian fra Holbæk. De ville til Japan og retur. 10 dage efter alle grænser lukkede forlod de deres hjemhavn med kurs mod verden. Halvandet år efter brændte deres båd i Costa Rica. I stedet for at lade eventyret stoppe, fandt de en skolebus.

 

Signe i Las Palmas: Fra atlanterhavs-stress til atlanterhavs-panik!

Om få dage stikker Henrik og Signe over Atlanten for tredje gang om bord på deres 30 fods sejlbåd Capibara. De sidste par ugers stress har dog udviklet sig til sidste-dages panik, som afrejsedagen nærmer sig.

Bliv klar til langtursejlads: Watergames og Sailing Papaya inviterer til foredrag i Roskilde

Watergames, en af landets største sejlerskoler, holder et gratis foredrag i samarbejde med Sailing Papaya og Roskilde Sejlklub. Foredraget handler om Atlanterhavet rundt - 12 måneder fra København til Caribien og retur i en Dufour 425. Sejler Claus Hasle fortæller.

Elisabeth, Flemming og lille Anton på De Britiske Jomfurøer nu vil de til US Virgin Island

- Nytår regner vi med at fejre på jost Van dyke og efter nytår går turen så til US Virgin Island og Charlotte Amalie. Den største plan og drøm for 2023 er at nå ud til Fransk Polynesien, fortæller Hanse 540E-sejlerne Elisabeth, Flemming og lille Anton til Cille fra minbaad.dk.

Familien Ørnebjerg Bækholm sender jule- og nytårskort fra Thailand - mød dem online 31.12.22

Familien Ørnebjerg Bækholm fejrer fjerde jul væk fra Danmark på sejlbåden Atreju. På trods af en del udfordringer på det sidste, er familien stadig midt i deres drøm. Snart går turen hjem til Danmark, men inden da kan du møde dem i en LIVE den 31.12. klokken 9.00. Cille har talt med familien.

 

Signe på Gran Canaria: Vi har fået atlanterhavsstress!

Om bord på Capibara er julestemningen ved at indfinde sig, men det er en begyndende stress over den kommende sejltur over Atlanten også. For der er lige pludselig ikke så længe til.

Signe om Atlanterhavs-kryds: Denne gang vil vi gøre det anderledes

Der er meget, der bliver nemmere, når man har gjort det før. Det er i hvert fald forventningen til den kommende tur over Atlanterhavet, fortæller Signe Storr fra Las Palmas, hvor parret er gået i gang med forberedelserne til at krydse oceanet i deres 30 fods Allegro Capibara.

Cool Cigale 15 alubåd til Blue Water-sejlads - Finot-Conq slår stregerne

Nær franskmændene bygger langtursbåde er det som regel spændende. Båden bygges i alu, men med 21 meter høj kulfibermast og svingkøl, der stikker fra 1,62 til 3,3 meter. Cigale 15 er også lys om læ og egnet til at bo i for de fleste.

 

Sissel og Leonoras grundstødning med Beneteau 50 med 6 knob viste sig at være deres held

Mens de fleste har gang i juleforberedelser har Leonora og Sissel travlt med helt andre ting. Deres båd er nemlig på værft hos Jakob Jensens bådeværft i Nordhavn i København og her bliver der arbejdet hårdt. Efter bådmessen i Ishøj ramte de nemlig en sten på vej til Jakob Jensens Bådeværft.

 

Signe vil ikke misse nye havne: Jeg lider af langturssejler-FOMO (Fear Of Missing Out)

Signe, der nu er på Gran Canaria, lider efter eget udsagn af “Langturssejler-FOMO”, og hun vil i princippet gerne stoppe ved hver en bugt og lille havn på vejen. I denne uge er hendes FOMO dog kommet under pres - og måske er det også ret dejligt bare at ligge stille et sted?