Gå til hoved-indhold

Signe om kanalsejlads i Skotland: "Vi vidste, det var en fejl - og vi gjorde det alligevel”

Signe Storr og hendes mand Henrik har lagt Caledonian-kanalen bag sig og er tilbage på havet i regnvejr, modvind og modstrøm. Og så har de begået den mest elementære fejl en sejler kan begå.

 

Mange sejler til Langelandsfestival - det forstår vi godt

Op mod 25.000 mennesker er til Langelandsfestival. - Nogle af dem er sejlere, der er kommet gennem mange år, forklarer havnechef i Rudkøbing, Kim Rasmussen til minbaad.dk, der er med på den hyggelige festival og hørte torsdag Gnags, Outlandish og Alex Vargas.

Emilie var sejlerbarn i Caribien: - Jeg vil give mine børn samme nærvær, tid og oplevelser

Med to børn drømmer Emilie Høeg Hagen og hendes mand Mikkel om at sejle langt. Emilie ved, hvad det handler om. Hun har selv været bådbarn med sine forældre og sin søster. Mødet med nye kulturer og tiden sammen vil hun give videre til sine egne børn.

 

Sommerblog fra Familien Rosentoft: En frivillig tur i skilsmisse Göta Kanalen med 58 sluser

Selve Göta kanalen strækker sig fra Mem-Sjötorp og er 190 km lang - 102,6 sømil. For vores båd på 33 fod koster det 8.700 svenske kroner for hele kanalen inkl. Trollhätta kanal, som er det sidste stykke til Göteborg.

Familien Ross forbereder langtur: Vil give deres forskellige børn samme muligheder

Sidsel, Rasmus og deres to børn, Hannibal og Elias planlægger langturssejlads i en Pinvgin 45. Storebror Elias har Aspergers og trives bedst med struktur og rutiner. Hvordan kan drømmen om langtur kombineres med Elias’ særlige behov? Det skriver Cille Rosentoft om her.

Sommertogtet venter: Sæt kurs mod en kulinarisk parferie i Mariager Fjord

Efter at have tilbragt utallige timer bag madgryderne byder sommerferien på tiltrængte restaurantbesøg – gerne serveret på lokale spisesteder med for området kendte råvarer. Læs Minbaad.dk’s gastronomiske guide til Mariager Fjord.

Signe i Skotland: Regnvejr, whisky og motorventiler

Signe Storr og manden Henrik Hansen er sejlet til Skotland med forventningen om dårligt vejr og whisky, og begge forventninger er blevet indfriet til fulde. Når du læser om de to får du måske også til at sejle ud i verden, trods regn, ventil-problemer men også whisky-smagning.

Josefine og Jan drømmer ikke om Volvo, karriere og barnevogn – i stedet vil de på langtur i Stillehavet

Om få uger gør århusianerne deres livsdrøm til virkelighed. I horisonten venter en flere år lang sejlads, der skal bringe sejlerne ud af hamsterhjulet i en Bavaria 50 Holiday. En sejlads, der er spækket med forventninger, drømme og bekymringer.

Sommerblog fra Familien Rosentoft: København-Stockholm i en 33 fods Hallberg Rassy Mistral

Familien Rosentoft har taget hul på seks ugers sejlerferie. Endnu en ferie, hvor der er skiftende mandskab ombord. De der teenagebørn hopper til og fra - og det kan lade sig gøre, fordi familien sejler i Sverige igen i år. Vi følger med, når Cille Rosentoft blogger om turen.

Signe har udfordringer i Skotland: Motorstop i Caledonian Canal og Nessie på krogen

Jordomsejlerne Signe Storr og hendes mand Henrik Hansen er sejlet fra Danmark til Skotland på deres tur mod Australien i en 30 fods sejlbåd. Men som det er med begyndelser på eventyr, så er den første færd ofte forbundet med udfordringer.