Gå til hoved-indhold

Line og Dennis fra Odense sejler i Middelhavet: Sygdom rammer selv de bedste – og pludselig er det for sent

Familien Haunstrup fra Odense sejlede mod Middelhavet i sommeren 2021. De savnede tid med hinanden, og efter mormors død blev livet endnu vigtigere at leve. Nu ligger de ved Elba i en Bavaria 430 og laver kun planer fra dag til dag. Morfar har fået forkahytten.

Bente 28 til kun 750.000 kroner - et hit på vej

Der findes masser af nye både over 35 fod, men til sommer kommer endelig den tyske Bente 28. En minimalistisk båd til den helt rigtige pris. Seilmagasinet.no kalder det for den måske mest spændende båd i 2022.

 

Sejl til Middelhavet uden penge eller tid - Thomas Veber giver opskriften i ny bog

Kan man sejle ud i verden, selvom man sidder fast i hamsterhjulet og har både job, huslån og familie, som kræver al opmærksomhed? Thomas Veber fandt løsningen. Den 9. februar udkommer bogen "Den sidste idiot er ikke født endnu" - og du er inviteret med til lancering og foredrag i Kastrup.

Danske Tursejlere vokser og ansætter projektchef Sune Abelgren Olsen

Med ansættelsen af Sune Abelgren Olsen har vi sat kursen til fortsat vækst, siger Danske Tursejleres forretningsfører, Leif Nielsen.

Nye sejlerfamilier - familien Meldgaard tog hul på nyt eventyr med Kings Cruiser 33 fra 1976

Flere nye sejlerfamilier har taget hul på livet til søs. Mød én af dem her. Familien Meldgaard fra Odense Sejlklub, der på trods af, at ALT er nyt, alligevel oplever sejlerlivet som den ultimative frihed. Cille Rosentoft interviewer.

Julie og Joakim starter i Grækenland: Alle brokker sig bare over livet - der skal handling til

Julie Willemoes Frandsen og Joakim Kruse og deres fælles datter Ava er lige nu på vej fra Aarhus til Grækenland i en gammel bil til deres nye Bavaria Cruiser 40S, som skal være deres hjem de næste mange år. De rejser ud i verden uden bagkant.

Leonora og Sissel i chok: Sælger sprang fra - ville ikke sælge båden

Netop som Leonora og Sissel troede, at alle aftaler var på plads, og at de skulle besigtige båden, en Beneteau Oceanis 500, sendte sælger en mail om, at han ikke ville sælge alligevel. - Vi fik os lige en ORDENTLIG mavepuster, siger veninderne til Minbaad.dk.

Leonora og Sissel på 23 år vil sejle jorden rundt i fire år: Alle kan sejle på langtur, hvis de vil

Leonora Valentin og Sissel Therkildsen skal på langtur i deres egen båd - en Beneteau Oceanis 500. De har nu sat deres sociale liv på pause for at udleve deres drøm i 2023.

Cille-blog: Tilbage til havnen i Santa Cruz - nu var den låst af

Familien Rosentoft havde gensyn med havnen i Santa Cruz. Turen fra Lagos til Tenerife i 2016 var en afgørende tur for familiens udvikling til sejlerfamilie. Minbaad.dk's blogger og journalist Cille fortæller her, hvordan de oplevede forvandlingen. Denne gang tog de flyveren fra KBH.

Følg den ensomme YouTuber Erik Anderaa sejle til Grønland fra Norge

Den frygtløse solosejler Erik Anderaa foretrækker barske klimaer, storme og kulde frem for varme breddegrader og solrige strande. Se første del med sejleren, der laver de flotte videoer fra sin ældre, men opgraderede Contessa 35.