Gå til hoved-indhold

Rapport fra paradis: Sally Lou, Sanne og Troels tager hul på fjerde år som jordomsejlere - på vej til Fiji

Familien stævnede ud fra Svendborg i sommeren 2019 og vender retur til Danmark i 2023. - Vores afskedsmiddag her på Bora Bora forleden aften bestod af franskmænd, spaniere, svenskere, canadiere, hollændere og newzealændere, fortæller Troels og Sanne.

Leonora og Sissel ramt af uheld og angrebet af Spækhuggere, men de lærer en masse

Leonora og Sissel på 23 år er ved at sejle deres nyindkøbte båd, en Beneteau 50, hjem fra Rom. De fortæller her om turen til Minbaad.dk. - Vores ror slap uden nævneværdige skader, mens vores autopilot kørte, da Spækhuggere bed fat i roret og vred båden rundt.

 

Ulrik, Malene og Johanne valgte hamsterhjulet fra og flyttede på Jeanneau Sun Odyssey 43 i Egå

Minbaad.dk's fotograf Peter Brøgger besøgte en familie, der bor på Egå Marina i en Jeanneau Sun Odyssey 43. Ulrik Kristiansen og Malene Christiansen flyttede fra hus og bor med deres syvårige datter Johanne.

 

Det svenske forsvar øger tilstedeværelsen i skærgården - sådan forholder du dig som lystsejler

Flere marine- og krigsskibe patruljerer og træner i den svenske skærgård. Det mærker de lokale lystsejlere, der af de svenske myndigheder opfordres til at udvise hensyn.

Påskelæsning: Drøm dig til Middelhavet i en 17-fods motorbåd med Thomas Veber

Et budget på lidt over 30.000 kroner har bragt langturssejleren til Middelhavet ad de europæiske kanaler. Et budget, der dækker indkøb af båd, brændstof og mad undervejs. Oplevelserne fra turen deler sejleren i bogen 'Den sidste idiot er ikke født endnu', som Minbaad.dk anmelder her.

Leonora og Sissel på 23 år er nu på vej til at sejle drømmebåden hjem: Nu starter eventyret

De unge kvinder er på vej til Rom. Der skal de sejle deres drømmebåd hjem, en Beneteau 50, som de endelig har fundet. Nu tager de hul på eventyret, som munder ud i fire års jordomsejling.

Ungt par står ved roret på Fællesskibet - et sejlende bæredygtighedsprojekt

Mikala og Morten vil inspirere mennesker til at leve mere bæredygtigt. Derfor bruger de deres båd Fællesskibet som udgangspunkt for bæredygtige fællesskaber. Til juli sejler de ud i verden, for bæredygtighed og fællesskaber er ikke betinget af landegrænser.

Sejlbåden Seerag fra Danmark sidder fast på et rev langs St. Vincents sydvestkyst

Seerag, en Columbie 451 med dæksalon er i problemer og sandsynligvis færdig. Heldigvis blev alle reddet, fortæller avis i Caribien. Se billeder af den danske båd på revet.

Hvorfor lære at sejle? Kursus på fem dage i 44-fods sejlbåd

Sponsorindhold. Hvorfor lære at sejle? Hvad får man ud af det? Hvad er det for en følelse, det giver? - Kurset foregår over fem dage, hvor vi sejler og bor sammen på Echo, vores 44 fod lange Jeanneau Sun Magic, fortæller mOcean.dk.

Klassetjek: Aphrodite 101 - den ideelle båd til sejlerparret, der vil have råd til take-away

70’er-båden er optimal til double- og singlehand-sejlere, der drømmer om en velsejlende båd til en konkurrencedygtig pris. I fremtiden er håbet, at også småbørnsfamilier vil gå ombord og skabe mere liv i den udfordrede klasse. Sara interviewer Johan Münster-Swendsen.