Gå til hoved-indhold

Hellerup-besætning i X-512 sejlede til Færøerne på 3 døgn - nu venter Island og Grønland

Danskere kom til Torshavn efter en tur nonstop på 3 døgn og 8 timer. Det sidste døgn fra Orkney var en stroppetur med vind over 10 m/sek. - Når man skal i land på Grønland, skal man have gevær og signalpistol med i tilfælde af, at man møder en isbjørn, fortæller Allan Juul Andersen.

Thomas Veber er forelsket i langturssejlads på 17-fods motorbåd – efter Middelhavet vil han til Sortehavet

500 sømil er sejlet, og Thomas Veber har endnu ikke fortrudt sit bådvalg til flodsejladsen mod Middelhavet – snarere tværtimod. Nu drømmer familiefaren om at fortsætte sejladsen ad Donau til Sortehavet.

Øresund Sammen - hver for sig: I 14 m/sek. nåede mange ikke at runde bøjen i Københavns Havn

Det fortæller fotograf Per Heegaard, der var forbi Københavns Havn, hvor sejlerne markerede, at de står sammen i en coronatid - og at man nu er videre. 41 sejlklubber var lørdag klar til at sejle ud og markere 'Øresund Sammen - hver for sig'.

Festlige Blå Oplevelser på Vesterhavnen i Nyborg

”Safaritur” og sjove vandaktiviteter for børn og voksne på Nyborg Fjord er blandt attraktionerne, når Danske Tursejlere officielt åbner projekt Blå Oplevelser. Der er åbningsfest den 19. juni på Vesterhavnen i Nyborg.

Vi sætter fokus på sejlerferie i Limfjorden og Mariager Fjord

Destination Limfjorden har mere end 500 kilometer kystlinje, og langs kystlinjen finder du mange hyggelige og idylliske lystbådehavne, som bestemt er et besøg værd. Minbaad.dk sætter fokus på sejlads i Limfjorden denne sommer, lige fra Struer i syd til Løgstør i nord. Læs her om fire havnebyer.

Kom til eventyr og røverhistorier med sejlerfamilien Bækholm

Familien Bækholm Ørnebjerg landede i Danmark i sidste uge. De har efterladt deres båd i Fransk Polynesien, mens de er på et eventyr i eventyret og bliver fyldt op på familiekontoen herhjemme. Nu holder de foredrag den 16. juni.

Små både, små problemer: Nu sejler Thomas Veber mod Middelhavet i den 17 fod lange Mini Lisa

"Alle kan tage på langtur". En påstand, som ikke sjældent er fløjet over Thomas Vebers læber - og en påstand, som nu eksekveres af sejleren selv. I dag kaster den 46-årige familiefar fortøjningerne og sætter kurs mod Middelhavet i en halvåben motorbåd til 20.000 kroner. Læs interview.

Sjælland rundt singlehand i Phantom 42 i iskolde maj – bare fordi…

- I Kristi Himmelfartsferien havde jeg planlagt at tage ud og sejle en singelhanded-tur for at klare hovedet og få noget rutine ind igen efter vinteren, siger Phantom 42-sejler og bådspecialist i Arbejdernes Landsbank, Lars Erstad-Jensen fra Margrehetholm Havn i København.

Sæsonen skudt i gang: Selv teenagerne var med og valgte venner og fester fra

Netop hjemkommet fra en weekendtur med alle seks ombord på vores nyindkøbte Hallberg Rassy Mistral på 33 fod. Vi fandt roen igen - den samme ro som vi opdagede, da vi var på langtur, blogger Cille Rosentoft.

Familien Bækholm nyder brætspil, rom og nøgensvømning i Fransk Polynesien

Troels Bækholm, Sanne Ørnebjerg og deres datter Sally Lou på fem år sejler stadig i Stillehavet. De har ikke travlt med at komme hjem. De er blevet vaccinerede mod Covid-19, de er næsten alene i paradis, og Sally Lou lever det gode liv ombord.