Gå til hoved-indhold

Emil Erichsen deler sine skipper-erfaringer - få gratis foredrag onsdag eftermiddag

Med udgangspunkt i sin egen jordomsejling på Havana giver den erfarne langturs-skipper sine bedste råd videre til landets sejlere, når et online foredrag ruller over skærmen i dag, onsdag kl. 16.30. Tilmelding senest kl. 16.00.

 

Phanton 42-sejlere mødtes til røverhistorier i Lynetten, der er epicenter for jordomsejler-båden

Forskellige mandskaber fra S/K Lynetten samt andre havne var samlet til en hyggelig weekend med erfaringsudveksling og røverhistorier. Der var også udflugt til Copenhill, hvorfra der fra 85 meters højde er fin udsigt over havnen, Øresund og København

Langturssejler Minea Neigaard krydsede Atlanterhavet med familien: Corona var det værste

Familien Neigaard var fanget på Bahamas i corona-lockdown. De skulle have haft gaster ombord på deres 50 fods sejlbåd, og mor og børn skulle være fløjet hjem til Danmark. Men så kom corona og familien måtte sejle hjem. Cille Rosentoft har talt med familien og fået gode råd.

Dansk langtursfamilie fik motorstop på Nordsøen

Den tyske kystvagt kom familien Dahl-Olsen til undsætning, da olietanken var tom på Nordsøen. Den fire mand store familie stævnede i marts ud på deres fem år lang jordomrejse.

Skoleskibet Danmark sejler igen efter coronaudbrud

Hverken elever eller besætningsmedlemmer er ramt af corona, efter at en elev i sidste uge blev testet positiv. Skoleskibet sejler nu videre, men holder sig nær de danske farvande.

Cille: Mine erkendelser efter sejlerferie i Danmark - vi SKAL have en båd igen

Netop hjemkommet fra dette års sejlerferie. En ferie, som på mange måder blev en erkendelsesrejse for hele familien, efter vi sejlede i Danmark, blogger Cille Rosentoft. For fire år siden kom hun hjem med familien efter sejltur til Caribien og tilbage.

Sejlere udfordret i Limfjorden - Aggersundbroen åbner kun tre gange dagligt

- Hver eneste gang, den åbner, kan det være, den ikke kan mere, forklarer brovagt Kai Kristensen til TV 2 Nord. Sommersejlerne kan i øjeblikket gå igennem kl. 9, kl. 14 og kl. 19.

SOS-signal på stranden redder savnede sejlere

Tre mænd kom 200 kilometer ud af kurs på Stillehavet. Det traditionelle SOS blev deres redning.

1,2 tons lette Mojito 650 med Scow-stævn kan blive fremtidens turbåd

Franske Idbmarine tør gå egne veje. Mojito 650 er 6,5 meter lang og 3 meter bred - hele vejen og har derfor masser af plads, men også en hel del sejl. Båden bygges ud fra værftets seriebyggede Mini 6.50, der er skabt til at surfe over Atlanterhavet i Mini Transat-sejladsen.

Kendis-sejlbåden Havana på vej til Danmark fra Nordspanien

Havana har længe ligget i Nordspanien. Men nu er planen, at den skal sejles hjem til Danmark af Emil, Alfred og nogle venner. De sejler den hjem i ét hug, hvilket bliver otte døgn i søen, fortæller Mikkel Beha til Billed-Bladet.