Gå til hoved-indhold

Sejlerliv i nyindkøbt Drabant 38: Mads og familien budt velkommen på Fur med Dannebrog og champagne

Sejlerne holder sammen. Det erfarede 48-årige Mads Dolberg og familien, som netop har sejlet deres nyerhvervede sejlbåd fra Aarhus til deres Limfjordsby Skive. På Fur blev de taget fornemt imod af gode sejlervenner, imens flere andre hjalp til undervejs.

Dansk sejlerfamilie fanget i Fransk Polynesien: Friheden kan så småt mærkes igen

Familien Ørnebjerg Bækholm har i seks uger været under lockdown på Nuku Hiva. Den 43 fod store båd, Atreju, føles efterhånden lille. Men nu kan de begynde at mærke friheden. Begrænset, men den er der. Cille Rosentoft har talt med langturssejlerne.

Over Atlanten: Søsyg kendis-kok Jesper Vollmer måtte sove på dækket i en sækkestol

Ikke alle er til langturs-sejlads. Fx ikke den 46-årige kok blev hårdt ramt af søsyge, da han i efteråret sejlede over Atlanterhavet med Jesper Bank, Martin Kirketerp og andre danske kendisser. - Det var meget hårdere, end jeg havde forestillet mig, forklarer Vollmer.

Boganmeldelse: Thomas Veber gør ankerlivet overskueligt fra køb til ankerplads

Alle ankerlivets facetter gennemgås i Thomas Vebers seneste værk, der hjælper den uerfarne ankerligger med konkrete råd og praktiske kneb. Minbaad.dk's Sara Sulkjær anmelder den letlæste bog.

Langturssejlerne Vinni og Carsten på Hawaii: Vi har måske haft mild form af Covid-19

Hygiejnen halter i ferieparadiset, hvor toiletter sjældent rengøres, og mundbind er vanskelige at skaffe. Kun de færreste testes, hvorfor det er uvist, om de danske langturssejleres symptomer var tegn på coronavirus.

Vinni og Carsten er fanget på Hawaii - læs surrealistisk blog fra det eksotiske sejlerparadis

Sejler-mekkaet med de smukke sandstrande og socialt samvær i de lokale sejlklubber er forvandlet. Gader ligger øde hen, der hamstres i butikkerne og opsættes stramme restriktioner på havnene. Langturssejlerne Vinni og Carsten deler deres corona-hverdag med Minbaad.dk's læsere.

Wafande om ny deltagelse i Over Atlanten: Kæmpe nej tak

Den 37-årige musiker var ikke begejstret for den lange sejltur, der blev tilbragt med fem andre kendte danskere og sejlerne Jesper Bank og Martin Kirketerp. Skænderier og gnidninger prægede sangerens rejse.

Hollandske backpackere køber sejlbåd - vil flygte fra coronavirussen i Australien

En 47 fod lang ketch skal bringe to unge mænd over verdenshavene til deres europæiske hjemland. Ingen af de to eventyrer har en større sejlerfaring i bagagen.

Corona tvinger familien Neigaard til at krydse Atlanten

Familien Neigaard er fanget på Bahamas i Corona-lockdown. Der er vendt op og ned på deres planer, og nu prøver de at forlige sig med pludselig at være sådan en familie, der skal krydse Atlanterhavet alene ombord på Johanne Louise, en 50-fods træketch.

Flere vil på sejlerferie i Danmark under coronakrisen - X-Yachts udlejer Xc38

Danskernes rejsedrømme er sat i bero, hvorfor flere retter blikket mod en ferie i hjemlige himmelstrøg - også på vandet. En ferie, der blandt andet kan tilbringes i en veludstyret Xc 38'er, udlejet af X-Yacht i Haderslev.