Gå til hoved-indhold

Pernille og André sætter kurs mod verdenshavene – måske for resten af livet

Det unge kærestepar trodser coronavirussen og stævner ud fra Aarhus til september. I horisonten lurer utallige ø-besøg og en frisættende livsstil langt fra samfundets stress og jagt efter lykke. En fri livsstil, som parret overvejer at gøre til deres levevej.

Sejlede 85 dage over Atlanten til Argentina i 29 fods båd for at besøge sin 90 årige far

Få dage efter, at Argentina lukkede for flytrafikken, valgte sejler at stævne ud fra Porto Santo i sin lille sejlbåd Skua med direkte kurs mod hjemlandet Argentina. En tur på 9.000 kilometer, skriver dr.dk. Se indslag.

Antallet af bådudlejninger steget med mere end 600 % under coronakrisen

Coronakrisen kommer til at give ekstra vind i sejlene og stor trafik i de danske havne. Antallet af udlejninger hos bådudlejningsplatformen, Boatflex, er nemlig eksploderet i forårsmånederne - særligt i maj, hvor 600 % flere end i fjor har booket en båd.

Lagoon Sixty5 - en rummelig katamaran til den luksuriøse jordomsejler

Op til 16 personer kan overnatte på den store katamaran, der er Lagoons 2020-nyhed. Ombord kombineres rummelighed med luksus, lys og rummelighed.

Sejl over Østersøen til den baltiske region og oplev Tallinn og Riga

Du kan prøve noget andet end den svenske skærgård, eksempelvis en rejse rundt i det baltiske hav og lande. Her er tips til, hvad du kan opleve, når du lægger til kaj i blandt andet det vidunderligt smukke Riga. Se også Polen på vejen.

1.000 både fra 43 hovedstadsklubber rundede bøje ved Den Lille Havfrue og markerede samhørighed

Ved Den Lille Havfrue rundede alle de deltagende både Bøje 1 - også kaldet Kongebøjen - hvorefter de igen sejlede hjem til deres respektive havne. Sejlerne viste samhørighed i en anderledes coronatid. Direktør i Dansk Sejlunion var også med og brækkede foden.

82-fods luksusyacht mistede kølen i 2015 - nu har båden fået nyt liv

Utallige timers hårdt arbejde har forvandlet charterbåden, der var opgivet af mange, til en ægte luksusyacht. Flere millioner pund er brugt på projektet. Yachting World fortæller den spektakulære historie.

Pinsetur med meget få sømil i Holbæk Fjord

"Det er lige meget, hvor vi er henne, bare vi er sammen”. Sådan sagde min søn engang. Her i pinsen har jeg tænkt tilbage på dengang og igen givet ham ret i, at det vigtigste er, at vi er sammen - allerhelst på båden, blogger tursejleren Malene Wilken.

Pirater angriber 70-årig langturssejler nær ferieøen Bali

Mens turisterne nød bølgeparadiset på land, blev den aldrende solosejler opsøgt af flere pirater i speedbåd. Efter tyveriet af brændstof samt diverse radio- og kommunikationsudstyr drev sejleren på havet i tre dage.

Ny gastebørs: Sejler Michael Gedde vil matche skippere og gaster fra hele verden på SailMore

100 brugere er gået ombord på den online gastebørs, der blev søsat for få uger siden. Gasterne sidder klar, men skipperne mangler fortsat at opdage fordelene ved sejlads med selskab i hjemligt farvand. I 2021 søsættes portalen i en engelsk version.