Gå til hoved-indhold

Claes købte mindre båd for at tjekke om familien ville sejle - nu har han købt en større

Hvis det stod til 54-årige Claes Mørkeberg, havde han købt en +30 fod båd med det samme, men han vidste godt, han skulle finde ud af om det overhovedet var noget for familien. De besluttede derfor at købe en Spækhugger. (der er til salg). Nu har familien købt en Amigo 40.

Sejlerkvinder i Middelhavet - ny bog henvender sig til den modne, uerfarne langturssejler

Boganmeldelse af Cille Rosentoft: Sejlerkvinder i Middelhavet tager dig med ombord hos fem forskellige kvinder og lader dig for en stund mærke de stærke følelser, der udspiller sig ombord. Tilsammen har de fem kvinder 55 års sejlererfaring fra hver sin båd.

Coronavirusset gav Sophie og Casper det afgørende skub – nu er stævnen vendt mod verdenshavene

Kæresteparret fra København sætter kursen mod en usikker verden, hvor konstant ændrede smittetal sætter dagsordenen. Men med stædighed kommer man langt, har parret for længst erfaret – blandt andet da Casper for fem år siden købte den 58 fod lange Hvalodea uden en krone på lommen.

29-fods sejlbåd taber kølen i Isefjorden - alle ombordværende reddet

Tre sejlere måtte fredag tilkalde hjælp, da deres 80 år ældre Østerkrydser mistede kølen. De nødstedte blev bragt sikkert i land, mens Dansk Søredningsselskab slæbte båden.

Cille handler: Vi har købt en Hallberg Rassy Mistral

- Vi har øvet os i at handle på tingene, så de ikke bare bliver langtidsplaner, som aldrig bliver til noget. Derfor har vi købt en båd, for denne sommer overbeviste os om, at det skulle vi da have, blogger Cille Rosentoft i dette indlæg. Før var deres båd 42 fod, nu er den på 33.

Emil Erichsen deler sine skipper-erfaringer - få gratis foredrag onsdag eftermiddag

Med udgangspunkt i sin egen jordomsejling på Havana giver den erfarne langturs-skipper sine bedste råd videre til landets sejlere, når et online foredrag ruller over skærmen i dag, onsdag kl. 16.30. Tilmelding senest kl. 16.00.

 

Phanton 42-sejlere mødtes til røverhistorier i Lynetten, der er epicenter for jordomsejler-båden

Forskellige mandskaber fra S/K Lynetten samt andre havne var samlet til en hyggelig weekend med erfaringsudveksling og røverhistorier. Der var også udflugt til Copenhill, hvorfra der fra 85 meters højde er fin udsigt over havnen, Øresund og København

Langturssejler Minea Neigaard krydsede Atlanterhavet med familien: Corona var det værste

Familien Neigaard var fanget på Bahamas i corona-lockdown. De skulle have haft gaster ombord på deres 50 fods sejlbåd, og mor og børn skulle være fløjet hjem til Danmark. Men så kom corona og familien måtte sejle hjem. Cille Rosentoft har talt med familien og fået gode råd.

Dansk langtursfamilie fik motorstop på Nordsøen

Den tyske kystvagt kom familien Dahl-Olsen til undsætning, da olietanken var tom på Nordsøen. Den fire mand store familie stævnede i marts ud på deres fem år lang jordomrejse.

Skoleskibet Danmark sejler igen efter coronaudbrud

Hverken elever eller besætningsmedlemmer er ramt af corona, efter at en elev i sidste uge blev testet positiv. Skoleskibet sejler nu videre, men holder sig nær de danske farvande.