Gå til hoved-indhold

Tursejleren skal gå efter en selvpolerende bundmaling

Har du sørget for at skaffe bundmaling til foråret? Hvis du har viser vi igen produkter til tursejleren. Farten er ikke i top på turbåden, og derfor skal sejleren finde en maling, der polerer godt, fortæller eksperter. Se tre produkter, der er optimale til tursejlads.

Vil du gaste gratis på Beneteau First 45 fra Bahamas til Europa

Skipper Ole Quitzau lokker med sejlereventyr på en 45-fods sejlbåd. Selv skal han sejle sin nyligt indkøbte 63-fods sejlbåd. De to både skal følges ad hjem mod Europa fra Caribien. Se ruter og datoer her.

Svigerfars båd lå og kaldte på os til tre års jordomsejling

Troels Bækholm, Sanne Ørnebjerg og Sally Lou på 4,5 år stævnede ud fra Svendborg i sommeren 2019. De har planlagt tre års jordomsejling og er nu - efter otte måneders sejlads - nået til Galapagos. Her er alt, hvad de drømte om og mere til. Cille Rosentoft interviewer.

Drømmen om 10-15 års langturssejlads i Luffe 54 forliser for Jakob og Mikkel

De to eventyrlystne unge fra Skive har sat Luffe 54’eren til salg, et gør-det-selv-projekt. Personligheder og forventninger var i sidste ende for forskellige, fortæller de i interview.

Ny langtursejlerbog om at sejle jorden rundt: Med Kronborg om bagbord

Vinni og Carsten skipper deres karrierer, sælger bolig og ejendele, for at realisere deres livsdrøm om at sejle jorden rundt. De stævner ud den 29. maj 2016. Bogen beskriver rejsens første etape fra København over Atlanten op langs USA og videre til Panamakanalen.

Erik Aanderaa sejler fra Norge til Shetlandsøerne - ikke en tur for børn

Det blæser og er hundekoldt, mens solo-sejler og filmmand Erik Aanderaa må tage storsejlet ned og sejle for en lille fok. Se en frisk video med den modige nordmand, man kan lære eller blive skræmt af. Shetlandsøerne ligger mellem Norge og Færøerne.

Oure Højskole udvider ProSkipper-kursus med en ekstra uges træning

Oure udvider i år ProSkipper-kursets aktiviteter i Middelhavet, der i forvejen byder på et ophold på et internationalt skipperacademy. Kurset tager 20 uger.

 

Dykning i dansk farvand er undervurderet – lystsejler viser vejen

For få sejlere dykker i Danmark, mener Beneteau-sejler Niels Christensen. En anderledes flora og flere vrag gør undervandsoplevelsen herhjemme til noget særligt.

Erik Aanderaa er bange, når han sejler alene i en storm - men han gør det med vilje

Nordmanden fra Haugesund fra det sydvestlige Norge, Erik Aanderaa, sejler i kulde og 25 m/sek. i sin 35 fods sejlbåd. - Det er en fantastisk måde at lære sig selv at kende og sin båd, siger den imponerende sejler, der er kendt for sine vilde ture og YouTube-videoer. Her er én mere.

 

Najad vågnet op igen med ny 395 model - se galleri

Den svenske, robuste båd, der let kan sejle jorden rundt, bygges samme sted som Arcona Yachts, fortæller Najad og Arcona-importør Ove Skovgaard-Mortensen. Najad 395 på 11,4 tons har et tykt skrog og masser plads i kahytten.