Gå til hoved-indhold

Sejlerferier skaber minder for livet - langturssejler Cille giver opskriften

Cille og Christian Rosentoft, der har 4 børn, giver dig her deres bedste råd til en vellykket sejlerferie. Deres vigtigste råd er, at lade være med at have for mange planer, det handler om at være sammen. Forfatter Cille fra København blogger her om den perfekte sejlerferie for en familie.

Tursejlads på steroider - prof surfer 19,6 knob i X4.3: Vallenbæk - Bornholm på 12 timer

- Vi rå-surfede 20 gange med over 17 knobs fart og med røgvandet brusende som i en jolle, i en feriepakket sejlbåd som X-4.3 på 10 tons, forklarer tidligere America's Cup- og OL-sejler Michael Hestbæk, der siger at kølvægt, stift skrog og rodrig holder 100% på båden.

ØRC'ens 10-års jubilæum udskydes til 2021 - arrangørerne vil undgå shitstorm

Stævnelederne fra Hellerup Sejlklub vil undgå den negative omtale, der meget muligt vil ramme den populære sejler-festival. Samtidig er det ikke muligt at afvikle eventen forsvarligt under de gældende retningslinjer, lyder vurderingen.

Pernille og André sætter kurs mod verdenshavene – måske for resten af livet

Det unge kærestepar trodser coronavirussen og stævner ud fra Aarhus til september. I horisonten lurer utallige ø-besøg og en frisættende livsstil langt fra samfundets stress og jagt efter lykke. En fri livsstil, som parret overvejer at gøre til deres levevej.

Sejlede 85 dage over Atlanten til Argentina i 29 fods båd for at besøge sin 90 årige far

Få dage efter, at Argentina lukkede for flytrafikken, valgte sejler at stævne ud fra Porto Santo i sin lille sejlbåd Skua med direkte kurs mod hjemlandet Argentina. En tur på 9.000 kilometer, skriver dr.dk. Se indslag.

Antallet af bådudlejninger steget med mere end 600 % under coronakrisen

Coronakrisen kommer til at give ekstra vind i sejlene og stor trafik i de danske havne. Antallet af udlejninger hos bådudlejningsplatformen, Boatflex, er nemlig eksploderet i forårsmånederne - særligt i maj, hvor 600 % flere end i fjor har booket en båd.

Lagoon Sixty5 - en rummelig katamaran til den luksuriøse jordomsejler

Op til 16 personer kan overnatte på den store katamaran, der er Lagoons 2020-nyhed. Ombord kombineres rummelighed med luksus, lys og rummelighed.

Sejl over Østersøen til den baltiske region og oplev Tallinn og Riga

Du kan prøve noget andet end den svenske skærgård, eksempelvis en rejse rundt i det baltiske hav og lande. Her er tips til, hvad du kan opleve, når du lægger til kaj i blandt andet det vidunderligt smukke Riga. Se også Polen på vejen.

1.000 både fra 43 hovedstadsklubber rundede bøje ved Den Lille Havfrue og markerede samhørighed

Ved Den Lille Havfrue rundede alle de deltagende både Bøje 1 - også kaldet Kongebøjen - hvorefter de igen sejlede hjem til deres respektive havne. Sejlerne viste samhørighed i en anderledes coronatid. Direktør i Dansk Sejlunion var også med og brækkede foden.

82-fods luksusyacht mistede kølen i 2015 - nu har båden fået nyt liv

Utallige timers hårdt arbejde har forvandlet charterbåden, der var opgivet af mange, til en ægte luksusyacht. Flere millioner pund er brugt på projektet. Yachting World fortæller den spektakulære historie.