Gå til hoved-indhold

Ny langtursejlerbog om at sejle jorden rundt: Med Kronborg om bagbord

Vinni og Carsten skipper deres karrierer, sælger bolig og ejendele, for at realisere deres livsdrøm om at sejle jorden rundt. De stævner ud den 29. maj 2016. Bogen beskriver rejsens første etape fra København over Atlanten op langs USA og videre til Panamakanalen.

Erik Aanderaa sejler fra Norge til Shetlandsøerne - ikke en tur for børn

Det blæser og er hundekoldt, mens solo-sejler og filmmand Erik Aanderaa må tage storsejlet ned og sejle for en lille fok. Se en frisk video med den modige nordmand, man kan lære eller blive skræmt af. Shetlandsøerne ligger mellem Norge og Færøerne.

Oure Højskole udvider ProSkipper-kursus med en ekstra uges træning

Oure udvider i år ProSkipper-kursets aktiviteter i Middelhavet, der i forvejen byder på et ophold på et internationalt skipperacademy. Kurset tager 20 uger.

 

Dykning i dansk farvand er undervurderet – lystsejler viser vejen

For få sejlere dykker i Danmark, mener Beneteau-sejler Niels Christensen. En anderledes flora og flere vrag gør undervandsoplevelsen herhjemme til noget særligt.

Erik Aanderaa er bange, når han sejler alene i en storm - men han gør det med vilje

Nordmanden fra Haugesund fra det sydvestlige Norge, Erik Aanderaa, sejler i kulde og 25 m/sek. i sin 35 fods sejlbåd. - Det er en fantastisk måde at lære sig selv at kende og sin båd, siger den imponerende sejler, der er kendt for sine vilde ture og YouTube-videoer. Her er én mere.

 

Najad vågnet op igen med ny 395 model - se galleri

Den svenske, robuste båd, der let kan sejle jorden rundt, bygges samme sted som Arcona Yachts, fortæller Najad og Arcona-importør Ove Skovgaard-Mortensen. Najad 395 på 11,4 tons har et tykt skrog og masser plads i kahytten.

Kaspers podcast - fortælling om turen mod Middelhavet i 44 fods Bavaria-sejlbåd

- Vi sejler mod Middelhavet, hvor vi podcaster undervejs. Herunder om vedligehold og udstyrsvalg samt dét at sejle med delebarn, fortæller 31-årige Kasper Beltoft fra Nykøbing Falster til Minbaad.dk. Han er uddannet maskinmester.

 

 

Vintersejlads på Cote d’Azur i Seascape 24

- Vi er hjemme efter to ugers tur med Seascape 24 til Sydfrankrig, hvor vi er blevet en smule forelskede i hinanden, i vores lille båd, i Sydfrankrig og måske i drømmen om et lidt friere liv, fortæller Seascape-sejler Per Cederberg fra Aabenraa.

Ny cruising-katamaran vinder to amerikanske bådpriser

Franske Fountaine Pajots seneste skud på stammen, Elba 45, hædres i USA, hvor to magasiner peger på båden. En udpræget rummelighed skal få købelysten til at boble i sejlerhjerter verden over.

Tre danske gaster i front over Atlanten tid til halvvejsparty - 920 sømil mangler

Rapport fra Scarlet Oyster 48: Vinden i nat lå mellem 25-35 knob, og bølgerne er høje som et mellemstort parcelhus i Søborg. Herlige surfture nedad de store bølger, skriver Henrik Linde, Flemming Christiansen og Niels Christiansen.