Gå til hoved-indhold

Aabenraa-sejler flyttede sin 38 fods båd til Korfu - et fedt sted at sejle

Det siger 54-årige Christian Udby, vi mødte på øen Paxos, 6 timers sejlads, syd for Korfu i Grækenland, hvor bådens plads er til at betale. - Jeg sejlede båden herned og opdagede det var bedre at lade båden ligge hernede, siger sejleren til minbaad.dk.

Eksperter giver gode råd inden Atlanterhavskrydset

En tur over Atlanten står for mange sejlere øverst på listen over ting de skal nå i livet. For at få den bedst mulige oplevelse ud af turen over det store ocean, kommer eksperter fra Yachting World her med et par tips til oceankrydset for at få det mest optimale ud af sejladsen.

Projekt Luffe 54: Harpunjagt og solceller skal gøre den 10-15 år lange jordomsejling økonomisk mulig

Én million kroner forventer Mikkel Nordsäter og Jakob Bütow at bruge inden afgang, alt imens de månedlige udgifter undervejs forventes at løbe op i flere tusinde kroner. Sejlernes opsparing, en håndfuld jobs og køjepenge fra gaster skal føre Luffen jorden rundt.

Cille: Smuk skærgård og søsyg bådbaby

Efter et Atlantkryds og besøg på eksotiske øer i Caribien er familien Rosentoft stævnet ud på en sidste afskedstur med Bianca 420'eren Johanna. På fire uger vil familien udforske skærgården, der viser sig at være et ægte paradis i baghaven - også med en syg mindstemand ombord.

Silje og Hauke har sat kurs mod Grønlands barske østkyst i 20 m/s

Den polskbyggede stålketch Tara er med de to unge gaster på henholdsvis 25 og 20 år sejlet fra den øvrige Tall Ship-flåde for at vende stævnen mod nord. En kraftig vind og meterhøje bølger ramte den 60 fod lange båd på sejladsens første døgn. Læs blog fra sejlerne.

Aarhus-kvinder har succes med at blaffe fra ø til ø

De startede på Tunø, hvor de hængte sedler op på havnen og lavede opslag i Facebook-grupper, og det gav pote. En familie ringede til de to kvinder og tilbød at tage dem med til Samsø. 

Solo-sejlads i Yngling fra Hadsund til Samsø Festival

56-årige Jan Pedersen købte for få år siden en Yngling til 7.000 kroner. Vi mødte igen sejleren til Samsø Festival. Da regnen satte ind kom et billigt telt i brug. Man behøver ikke bruge 20.000 kroner til at dække sin båd af, viser Hadsund-sejlerens telt.

Elitesurfer og langturssejler – Lærke Buhl har skrevet ny bog

Danmarks bedste RS:X-surfer er ikke blot et talent på surfbrættet. Ti dage efter OL i Rio stævnede den unge sejler ud på en ét år lang sejlads, der bød på en nyvunden frihed, men også overvejelser om, hvorvidt turen overhovedet var det hele værd. Bogen er netop udkommet.

X-YACHTING: På X-ferie i Grækenland i en helt ny X4.6er

Chartersejlads i tjekkede både. Kræn Brinck Nielsen, CEO hos X-Yachts, har lige været et par dage i Grækenland, og han løfter nu sløret for det danske bådværfts helt nye sejl-koncept sammen med X-Yachting. Der er pt. fem nye X46’ere. Flere X-Yachts på vej.

Lej en båd i Danmark - 4 sites

Vejret i 2019 ser ud til at arte sig rimeligt, hvis du vil sejle. Så planlægger du en sommerferie i hjemlige farvande, men mangler båden, er her fire sites, der kan hjælpe dig på vej.