Gå til hoved-indhold

Oure-elever Danmark rundt besøger feministø

Klokken 05.00 kastede vi fortøjningerne og sejlede fra feminist-øen Femø. Kursen er sat mod Marstal, og vi skal i dag sejle 45-50 sømil i det smukkeste vejr, fortæller Oure-elever på to DS 37ere.

SÆLG hvad du ejer og sejl til Middelhavet

- Vi solgte, hvad vi ejede, og tog på langfart i vores Vindö 40. Ombord havde vi vores to fælles børn på 2 og 5 år, blogger Malene Wilken, der sejlede til Middelhavet. Her giver hun opskriften.

Signe: Orkansæsonen lurer lige om hjørnet

En nabosejler i marinaen fortalte os, at sandsynligheden for en orkan var begrænset. Vi nåede lige at ånde lettet op, inden han fortsatte med at fortælle, at risikoen for en tornado var større, skriver Signe Storr fra Florida.

Signe møder farlige dyr og farligt vejr i Florida

I Florida er det ens betydende med alligatorer, og sådan nogle har vi set svømme på tværs af kanalen og rundt om båden i marianen.

Signe tilbage i Florida til indklarering og besværlig cruising-licens

- Det er ikke mit indtryk, at USA er stedet, hvor man bør diskutere alt for meget med autoriteterne, fortæller Signe Storr om cruising-licensen.

 

Sejler faldt ned fra mast og måtte reddes

Lystsejleren ramte dækket og blev af Samsø Redningskorps bragt i land og kørt til sygehuset på Samsø.

Sejl til Sverige og se nyt kulturcenter Malmø Live

Nyt udflugtsmål i Malmø med kulturcenteret Malmö Live, der åbner 4. juni. Ti minutters gåafstand fra Dockan Marina.

Signe: Tilbage i komfortzonen med en motor

Nu er det endelig lykkedes os at finde en starter og vende tilbage til det lidt mere komfortable sejlerliv, fortæller Signe Storr.

 

Signalflag BOB: Vi har legekammerater om bord!

Smart initiativ. Dansk Sejlunion lancerer nu et nyt signalflag, der skal lette børnefamiliernes muligheder for at komme i kontakt med hinanden. Flaget koster 75 kr.

Sparkman & Stephens træf i Svendborg for alle

Der er allerede en del tilmeldte, som kommer med både fra 26 fod til 65 fod fra bla. England og Holland fra 3. juli. Det handler om venskabelig kapsejlads.