Gå til hoved-indhold

Signe: Nytårsfest i Key West tager hårdt på en

Fra Miami er der 130 sømil til Key West. Med vores 1,5 m dybdegang kunne vi ikke sejle på nordvest-siden af Florida Keys i Intracoastal Waterway, så vi sejlede i stedet i Hawks Channel.

Signe i Miami: Det bliver aldrig rigtig jul ude

Jeg vil gerne markere julen, men samtidig bliver det aldrig rigtig jul, når den ikke fejres hjemme - og i den sydlige del af Florida er det slet ikke som hjemme. God jul, skriver Signe Storr.

Signe: Kære Julemand, vi ønsker en ny motor

Jeg gad nok vide, hvem af os Henrik synes, der er sværest at leve sammen med? Lige nu er jeg i hvert fald i høj kurs i forhold til den gamle Volvo Penta, forklarer Signe Storr.

Tursejlere tilbydes nu kurser i Dansk Sejlunion

Tursejlere kan bl.a. blive klogere på vejret, trim af rig og sejl, tursejlads og ankring, El i fritidsbåde, den gode bådhandel, søkort, E-kort, AIS og EfS, via kursus hos Dansk Sejlunion.

Dokumentar om discountsejlerne fra S/V Pestilence

Hvad skal man lave om vinteren: Se sejlerfilm, mener Jens Wellejus, der har sendt en kultfilm frem til jer læsere. Vi håber på flere gode tips om sejlerfilm.

Signe i Florida: Det sku’ være så godt…

- I går, da det hele skulle samles, var der pludselig ingenting, der virkede. Der fossede vand ud alle steder, og der kom ikke strøm til tændingen, skriver Signe Storr efter flere dage med regn.

 

Signe i Miami: Alligator-besøg på ankerpladsen

Da vi så Mr. Big Alligator svømme få hundrede meter fra, hvor vi havde smidt anker, var vi ekstra omhyggelige med at få bjærgningslinen til ankeret op, så vi ikke fik den i skruen, skriver Signe Storr.

Ung mand sejler over Atlanten i 24-fods Folkebåd

Leo Goolden har netop krydset sit første ocean alene. Kæresten hoppede fra og blev i stedet på katamaran med toilet og andet luksus.

Kurs Mod Fjerne Kyster: Få ærligt indblik i ny bog

- Selvfølgelig er det lidt grænseoverskridende at skulle dele sine tanker med så mange andre, fortæller Emil. Han håber, at andre kan få glæde af familiens erfaringer.

Signe: Til fest i crocs og brun fleece

Cruisere er dog ikke natteravne, så festlighederne er meget praktisk startet klokken 17.30, så alle kunne være i seng inden klokken 21, skriver Signe Storr fra et festende Florida.