Gå til hoved-indhold

Trimaran med gravid kvinde kæntrer

Ved Kent coast i Sydengland gik det galt for et sejlerpar, der blev reddet af Dover Costguard, efter at manden havde dykket under skroget for at finde nødblus.

Signe: Afslapning og hygge på Bimini i Caribien

I denne uge har vi nydt livet på en ankerplads ved en lille ubeboet ø i den sydlige del af Bimini ø-gruppen, 80 km fra Miami. I krystalklart vand har vi svømmet, snorklet og padlet på vores SUP.

Signe: Ændret planer - Bahamas og ikke Cuba

Arbejdet med Allegro 30’eren trak så meget ud, at Signe og Henrik nu ser sig tvunget til at udskyde sejlplanerne markant. De ligger lige nu på smukke Bahamas.

 

Ny rute til fritidssejlere ud fra Københavns Nordhavn

Som følge af øget erhvervstrafik ved Københavns havn, har Søfartsstyrelsen afmærket en ny anbefalet sæsonbestemt rute til fritidssejlere, for sikrest muligt at passere trafikken. Se hele kortet.

Signe: Endelig i vandet igen med Allegro 30

14 dage senere end forventet kom vores båd i vandet. Forsinkelsen skyldes, at vi er involveret i en sag, som endnu ikke er afsluttet, skriver Signe Storr fra Miami.

 

Mikkel Beha: Køb ikke for meget, det kan gå i stykker

Mikkel Beha er vokset op på Nordkaperen med sin far Troels Kløvedal. Nu sejler han med tre sønner og hustru på en Jeanneau 51. Vi mødte ham og fik et par råd til langturssejlerne.

Signe: Endnu en uge på land… Argh - før Cuba

Cuba og Bahamas venter for Signe og Henrik. De håber at komme i vandet på mandag.

Boatflex.com - Airbnb for både: Private lejer ud

Topsejler Jonas Høgh-Christensen og to andre åbner nu mulighed for, at sejlere i hele verden, kan leje eller udleje private både, til billige penge, lover OL-sølvvinderen.

Solo-jordomsejler Liebergreen: Det mentale er det værste

Christian Liebergreen tog jorden rundt i Sagitta 35. I 260 døgn sejlede han efter tre principper: Simpel, solidt og sikkert. Vi har læst Liebergreens bog '11 Meter Frihed', den holder hele vejen.

Signe vil ha Allegro 30 i vandet igen efter reparation

Hvis det ikke var fordi, vi i forsikringssagen har skrevet under på, at vi aldrig vil kontakte modparten, så ville jeg sende ham en mail og sige, at det hele er pænt igen, fortæller Signe Storr.