Gå til hoved-indhold

Signe: Tilbage i komfortzonen med en motor

Nu er det endelig lykkedes os at finde en starter og vende tilbage til det lidt mere komfortable sejlerliv, fortæller Signe Storr.

 

Signalflag BOB: Vi har legekammerater om bord!

Smart initiativ. Dansk Sejlunion lancerer nu et nyt signalflag, der skal lette børnefamiliernes muligheder for at komme i kontakt med hinanden. Flaget koster 75 kr.

Sparkman & Stephens træf i Svendborg for alle

Der er allerede en del tilmeldte, som kommer med både fra 26 fod til 65 fod fra bla. England og Holland fra 3. juli. Det handler om venskabelig kapsejlads.

Signe på Bahamas: Lavtryk efter lavtryk

I princippet lyder det meget godt at være back to the roots uden motor og udelukkende afhængig af vind og solenergi – men det er også temmelig besværligt, fortæller Signe Storr fra Bahamas.

 

Sådan fisker man over Atlanten - som Jesper Bank

Selv Jesper Bank fiskede da han i 2013 sejlede kapsejlads over Atlanterhavet. Se populær video om sejlere på vej over Atlanterhavet. Se fx en fisk hoppe i havet igen, mens båden stryger af sted.

Signe: Ingen motor, ingen strøm

Med sol og lidt vind kan vi lige klare os, hvis vi er fornuftige med vores strømforbrug. Problemerne opstår selvfølgelig, når der hverken er det ene eller det andet, skriver Signe Storr fra Bahamas.

Tidligere DS-formand Gerstrøm fortæller om sin Bavaria 42

Carl Gerstrøm fra Horsens har også været på grund: - Vi ramte engang en stensætning under Storebæltsbroen, det lød virkelig voldsomt, vi sejlede 6-7 knob da det skete, siger han.

Signe på Bahamas: Uden motor må man sejle for sejl

En morgen, efter at have ligget for anker ved ubeboede øer, gjorde vi os klar til at forlade ankerpladsen, men da jeg drejede nøglen, sagde motoren ikke en lyd.

Foilende turbåd Gunboat G4 kæntret - se nu hvordan

Den foilende Gunboat G4 kan nu kaldes for en farlig turbåd. Se også turbåden i kapsejlads-debut i Les Voile de St Barths, hvor den kæntrede nær Grouper Island i Caribien.

Herretur i 20 m/sek. i smuk 12-meter Vanity V

Mandag morgen meget tidlig lagde vi fra kaj i Flensborg med 12-meter Vanity V, skriver navigatør om bord Philipp Skafte-Holm, der tog turen i skønheden til Tuborg Havn. En genua flækkede.