Gå til hoved-indhold

ØRC med 545 sejlere sænker prisen i baren i Malmø

Udvidet price giving ceremony, større band og billigere priser i baren, skal lokke flere til ØRC fra Hellerup til Malmø den 19.september. Det koster hver sejler 515 kr.

Dagmar D på tur: Rammer masten broen?

Nej, heldigvis ikke, men jeg var i tvivl. Ved faktisk ikke hvor høj min Drabant 24 mast er. Minbaad.dk kom til Lundeborg i går, hvor sejlere mente, der var isbjørne på havnen.

Sejlskibe vil ansætte lobbyist

For mange sejlskibe lægges op, forsvinder til udlandet eller gøres til lystbåde, advarer Træskibssammenslutningens formand før ankomsten til Svendborg fredag.

Knækkede trin på stige blev fatalt for Gilleleje-sejler

Erik Rasmussen faldt i vandet og forsøgte at kravle op ad stigen på skibet, men to trin knækkede. Til sidst havde han ikke flere kræfter og hustru kunne ikke få ham om bord, skriver eb.dk

Dansk langtursejler omkommet i Baltikum

Den erfarne langtursejler Erik Rasmussen fra Gilleleje omkom i søndags under sejlads mellem Riga og Tallinn. Han blev slået over bord under bjærgning af forsejlet i meget dårligt vejr.

Danske tursejleres flag-etikette for slap

Det mener Svend Christensen: - Både med Dannebrog i hækstaget betyder død mand om bord, og mange hejser Dansk Sejlunions flag på hovedet, siger sejlmageren fra Aarhus.

Lemvig-sejlere til Samsø Festival i Albin Viggin til 14.000 kr.

- Nytårsaften mens vi drak whisky og røg cigarer besluttede vi at købe en båd. Den er jo ikke dyrere for os end en tur i byen, siger de fire unge sejlere, vi møder på Samsø.

Book endelig foredrag med jordomsejler Liebergreen

Minbaad.dk har på Oure netop hørt en dybt ærlig Christian Liebergreen, der fik bifald som en anden rockstjerne. Ikke-sejlere har også stor respekt for solojordomsejlinger.

Få mobil havnelods og find turbøjerne

Med Tursejler til iPhone og Android har du overblik over de danske havne og Dansk Sejlunions turbøjer lige ved hånden.

Book din gæsteplads på forhånd, gennem Havneguide.dk

Nu kan du i 25 Danske havne, forhåndsbooke din havneplads, og dermed sikre dig en plads for natten.