Gå til hoved-indhold
Mikkel Beha og familien er i gang med optagelserne til den fjerde sæson i Indonesien. Arkivfoto: Hannelore Dörner / TV 2Tur
Mikkel Beha og familien er i gang med optagelserne til den fjerde sæson i Indonesien. Arkivfoto: Hannelore Dörner / TV 2

Kurs mod fjerne kyster: Det sker i fjerde sæson

Alle fem medlemmer i Beha-familien er – efter halvandet år – samlet på Havana. Familielivet bliver derfor blandt de naturlige omdrejningspunkter i sæsonen.

Af Sara Sulkjær |

- Man kan godt forvente noget familieliv i den nye sæson. Vi får nogle uger, hvor vi allesammen er med, så det bliver dejligt, fortæller Mikkel Beha Erichsen til TV 2.

Siden midten af marts har han og Marian sejlet med Emil og Theis på Havana i Indonesien, hvor de første fire afsnit til fjerde sæson skal optages. 

Omkring påskeferien stævnede mindstemanden, Alfred, som til dagligt går på efterskole, sig så til flokken, og hele familien var samlet for første gang i halvandet år. 

Livstruede orangutanger 

Det er dog ikke kun familielivet, der bliver omdrejningspunkt i den kommende sæson. Også truede dyrearter og mere ukendte områder vil rulle frem på tv-skærmen. Her lægger Havana nemlig vejen forbi ferieøen Bali samt øerne Flores, Komodo og Borneo. 

Blandt andet tager familien et kig på komodovaranerne på Bali og de livstruede orangutanger på Borneo. 

Kilde: TV2.dk

Ingen danskere når top ti-finalesejladser ved EM i Starbåd

Danskerne kæmper om æren og de 100.000 usd, der er på højkant ved EM i Starbåd på Gardasøen. Bedste danskere er Jørgen Schønherr og Jan Eli fra Køge Sejlklub. De er nummer 24 blandt de 94 Starbåde. Svenske Fredrik Lööf knækker masten. Se live fra kl. 13.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites