Gå til hoved-indhold

TV 2 sender tursejlads i aften - Havana over Stillehavet

Det gode skib Havana letter anker fra Galapagos, og Mikkel Beha Erichsens sønner Emil og Theis sætter kursen mod Fransk Polynesien. 3.000 sømil venter.

Signe: Vi blev opfordret til at tage masten ned

- Det virker altid som om, det kun er et spørgsmål om held, hvis det lykkes at få masten ned, uden at ødelægge noget, denne gang var ingen undtagelse, skriver Signe, der også når Miami Boat Show.

Signe: Arbejdende kvinder og romantik

Det er normalt Henrik der står for det hårde arbejde om bord. Nu er Signe er trukket i arbejdstøjet, og funderer lidt over mænd og deres forhold til kvinder med slibemaskiner.

Søsportens Sikkerhedsråd skifter ud i toppen

47-årige Jan Thorn skal i fremtiden udstikke kursen for Søsportens Sikkerhedsråd. Jan Thorn er selv aktiv fritidssejler med egen sejlbåd, en Bianca 107.

På langtur med Oure Højskole og en kendis-underviser

Har du langtursdrømme, har Oure Højskole måske svaret. Et nyt kursus skal klæde unge sejlere på til langturssejlads. Mikkel Beha Erichsen fra TV 2 er en af underviserne.

Finhval i klappeafstand – sejler så den ikke – talte i mobil

Et foto af en mand som er mere optaget af mobilen, end af det som sker rundt om ham, har taget USA med storm. En enorm Finhval med unge passerer i klappeafstand, men han ser den ikke.

Signe: Afklaring på forsikring efter kollision med motorbåd

Signe Storr og Henrik Hansen havde ikke set den amerikanske motorbåd, der heller ikke havde dem. Nu har motorbådens forsikringsselskab taget en afgørelse om betaling.

Lær at sejle gennem Europas floder

Hvordan forbereder man sig på at sejle gennem Europa? Og hvordan føles det at blive hejst 38 meter ned i et hejseværk om bord på en båd? Malene Wilken og Lasse Jarl fortæller om det på Boat Show.

Signe: Mere arbejde til manden - saltvandsindtag flyttes

- Nu har vi imidlertid forladt båden. Vi har sat håndværkerne i gang med at lappe hullet, selvom vi stadig ikke har klarhed over, hvilket forsikringsselskab der skal betale for reparationerne.

Ny Dragonfly 25 med lange pontoner i skarp AC-stil

Produktionschef Henrik Bøje fra Quorning fortæller på Boot til minbaad.dk om ny Dragonfly 25 til 651.000 kr. Trimaranen kan sejle 22 knob, vurderer man. Båden skal sejle Fyn rundt og Sølvroret.