Gå til hoved-indhold

Kattegat-tur i november i min nye båd

Det er ingen kunst at krydse Kattegat og være kold, når der er to retter varm mad til aften, og kolde bajere og god varme i båden. Nu er Erik og jeg nået til Odden havn efter vi forlod Aarhus.

Signe kæmper for et varmt bad i kolde Washington

I Washington D.C. kan man ligge for anker i Washington Channel ud for marinaerne og i gåafstand fra de store seværdigheder i byen, fortæller Signe Storr, der er sejlet dertil.

Tøsesejlads i oktober med masser af vind

Nanna Søeberg fra Lynæs tog datter Laura og veninden Josephine, og hundehvalp med på en efterårstur i en Maxi 95. Det blev en hyggelig tur, men motor ville ikke lege med i havnen. Se nu film.

Signe og Henrik sejler mod Washington: Nu har vi det sjovt!

- Når jeg foreslår at lægge os for anker et sted frem for et andet, da vindretningen da vil være mere fordelagtig til næste dags sejlads, så er det sød musik i Henriks ører, fortæller Signe Storr.

Signe: Dyrt ophold i Annapolis

Om langturssejlads siges det, at det er fixing boats in exotic places, men det gælder åbenbart også, selvom man ikke er et eksotisk sted – man skal stadig reparere båd!

Signe forlader New York - frygter lavtryk

- Det er vores plan at nå Annapolis og Annapolis Boat Show inden weekenden, men desværre er vejret ikke helt med os, skriver Signe Storr, der nu sejler sydvest på i 30 fods sejlbåd.

Sail for Denmark - svenskere på besøg

Videoen, der er set af over 154.000, er god reklame for at unge sagtens kan have en herlig tur i en IFer i Danmark. Nyd billeder og musik.

M/F "Ærøsund" bliver til kunstigt rev

Den 5. oktober sænkes M/F "Ærøsund" i Det Sydfynske Øhav. M/F "Ærøsund" bliver fremover ramme om et kunstigt rev, til glæde for dyrelivet og dykkere.

Dansk Sejlunion svigter tursejlerne – igen

KIRC, Kattegat Inshore Rally for Cruisers blev aflyst i år. Sejladschef i DS Sten Wintlev gør det klart, at det ikke sejlunionens opgave at arrangere og tilrettelægge arrangementer for tursejlerne.

Signe om at sejle til New York: En af de største oplevelser

- Selvom vi stadig har en måned igen, så er vi ved at indstille os på at forlade New York før tur til Danmark - med fly, skriver Signe Storr, der så Wozniacki spille forleden i U.S. Open.