Gå til hoved-indhold

Signe forlader New York - frygter lavtryk

- Det er vores plan at nå Annapolis og Annapolis Boat Show inden weekenden, men desværre er vejret ikke helt med os, skriver Signe Storr, der nu sejler sydvest på i 30 fods sejlbåd.

Sail for Denmark - svenskere på besøg

Videoen, der er set af over 154.000, er god reklame for at unge sagtens kan have en herlig tur i en IFer i Danmark. Nyd billeder og musik.

M/F "Ærøsund" bliver til kunstigt rev

Den 5. oktober sænkes M/F "Ærøsund" i Det Sydfynske Øhav. M/F "Ærøsund" bliver fremover ramme om et kunstigt rev, til glæde for dyrelivet og dykkere.

Dansk Sejlunion svigter tursejlerne – igen

KIRC, Kattegat Inshore Rally for Cruisers blev aflyst i år. Sejladschef i DS Sten Wintlev gør det klart, at det ikke sejlunionens opgave at arrangere og tilrettelægge arrangementer for tursejlerne.

Signe om at sejle til New York: En af de største oplevelser

- Selvom vi stadig har en måned igen, så er vi ved at indstille os på at forlade New York før tur til Danmark - med fly, skriver Signe Storr, der så Wozniacki spille forleden i U.S. Open.

Solosejler Venøbo i Skotland: Skideballe til havnefogeden

Vi forlod solosejler Erik Venøbo i Tobermory. Siden er turen gået ned til Oban, og Erik er nu sejlet ind i Caladonian Canal. Han var spændt på om de ville lukke en singlehandsejler ind.

Signe: Vi sejler ikke 'for sjov' men fra A til B

- Jeg synes altid, det er skønt at komme en tur af båden, selvom man på en motorcykel ikke kan have noget med og kun har dårlige hårdage, skriver Signe Storr.

Solo-sejler Venøbo i Skotland: En røvtur

Efter Erik Venøbo har moret sig over diverse besætningers skiftende held med at lægge til kaj, gik det helt galt for ham selv i Tobermory, hvor velmenende hænder saboterede landgangen.

Venøbo i Skotland: Noget om rigtige mænd og kvinder

Solo-sejleren Erik Venøbo er stadig i det skotske. Undervejs har han set adskillige både lægge til og fra, og det har ikke været kedeligt. Læs nordjydens syn på rigtige mænd og kvinder.

Sang til arbejdet på skoleskibet Danmark

Selv om skoleskibet Danmark er hoppet ind i 21. århundrede, er der stadig visse sømandsdyder, der ikke er forsvundet. Bl.a. at synge shanties.