Gå til hoved-indhold

DS teamer op med tur- og langturssejlerne

Danske Tursejlere og Foreningen Til Langtursejladsens Fremme bliver associerede medlemmer af Dansk Sejlunion. Aftalen skaber et stærkt fælles talerør for sejlsport og tursejlads.

Signe efter sejlerven blev slået ihjel: Emotionel uge I St. Lucia

Et voldeligt overfald som vores venner har været udsat for, er nok alle langturssejleres største frygt, så når det sker, rammer det alle, skriver en rystet Signe Storr, der jagtes af britiske medier.

Sådan sejler du i stormvejr

Den kendte jordomsejler, Skip Novak, viser i en Yachting World video hvordan man sejler i stormvejr. Her 1. del.

Se den nye Xc 35

I disse dage har verdens største bådudstilling, Boot, i Düsseldorf åben til på søndag. Vores norske kolleger fra Seilas gir en rundtur i Xc 35eren.

Signe: Uheld kommer sjældent alene - tabte motor i vandet

- I et forsøg på at afprøve en ny teknik til at få motoren til gummibåden op på båden, tabte Henrik den ned i vandet på 8 meters dybde, fortæller Signe Storr fra 30 fods båd i Caribien.

Dansk Sejlunion fyrer turkonsulent

Carsten Breuning, der har været turkonsulent i Dansk Sejlunion siden 2011 er blevet opsagt. Det er underskuddet på 700.000 kr der skal dækkes ind.

Signe og Henrik overvejer mindre kedelig båd

Efter at have været en uge på St. Lucia, er vi ved at finde vores ben i vores nye cruising-liv. Men vi er begyndt at spekulere på, om vi har den rigtige båd til formålet. Er den hurtig nok?

Se monster surfbølger ved Tenerife

Stormen Hercules, der har raseret Atlanterhavet se seneste par dage, har nu ramt Tenerife, til stor fryd for surferne.

Sådan sejlede Signe og Henrik over Atlanten i 30 fods båd på 31 dage

Signe Storr har lavet videodagbog fra turen over Atlanten. 31 dage tog det at sejle fra Lanzarote til Martinique. Hør om mandskabets udfordringer i sejladsen Atlantic Odyssey.

Signe i St. Lucia: Skal man tro på alt, hvad man hører og læser?

Min kæreste er i positive vendinger meget risiko-bevidst. Henrik forbereder sig på alt, hvad der kan gå galt, hvorimod jeg i bund og grund er temmelig naiv, siger Signe, der har forladt Martinique.