Gå til hoved-indhold

Må radioen bruges uden certifikat?

En sejler lytter på kanal 16, og finder ud af, at han kan hjælpe en anden sejler der har motorstop. Men han har ikke radiocertifikat, så må han overhovedet bruge radioen?

Signe sejler fra Newport til New York - fire månders storbyliv venter i Allegro 30

Langs Hudson floden, på vestsiden af Manhattan, er vores nye hjem de næste fire måneder: en bøje ved 79th Street Boat Basin. Fire måneders storbyliv venter!, skriver Signe Storr fra New York.

Signe imponeret over Newport hvor Larry Ellison køber huse op

I de sidste 14 dage har vi haft båden liggende i Newport, Rhode Island. Sammen med Annapolis og San Fransisco er Newport sejlsportens centrum i USA, skriver Signe Storr.

Signe i USA: Kunsten at bruge en weather router i Golfstrømmen

Efter tre dage i modstrøm har vi lært, hvorfor en weather router kan være nyttig – hvis man altså forstår, hvad han fortæller en!, skriver Signe Storr fra Newport, USA.

Boat Show i Fredericia scorer topnavn til foredrag

På Boat Show 7. marts 2015 - går journalist Mikkel Beha Erichsen på scenen og fortæller om sejlads til Caribien og Mellemamerika. - Hans foredrag trækker fulde huse i øjeblikket, siger udstillingschef.

Signe på vej mod Newport: Sidste offshore sejlads i 2014

Vi fik endelig grønt lys af vores weather router Chris Parker til at sejle fra Bermuda med kurs mod Newport, Rhode Island. Offshore-sejlads er lidt som at være i et fængsel, mener Signe.

Trekroner igen åben for sejlere

Trekroner-fortet i Københavns havn er igen åben for sejlende. Efter en længere årrække med adgang forbudt, kan du nu sejle til øen og spise frokost.

Andefar fundet til familie-flotille

I år har det ikke været så let at finde en førerbåd til Dansk Sejlunions Familie-flotille. Men det er nu lykkedes, og der er afgang fra Hou d. 4. juli.

Sådan skal du ikke sejle blandt opankrede både

På British Virgin Island kom en sejlbåd med en uerfaren besætning, helt på afveje blandt opankrede både. På 45 min. fik de banket ind i seks både...

Solo-jordomsejler Liebergreen talte til en Volleyball i 260 dage

Christian Liebergreen fortæller til TV 2, at han talte med en volleyball, som venner havde ham givet efter inspiration fra filmen ”Castaway”. Svendborg-sejleren udgiver nu bogen, '11 meter frihed'.