Gå til hoved-indhold

Signe på vej mod Newport: Sidste offshore sejlads i 2014

Vi fik endelig grønt lys af vores weather router Chris Parker til at sejle fra Bermuda med kurs mod Newport, Rhode Island. Offshore-sejlads er lidt som at være i et fængsel, mener Signe.

Trekroner igen åben for sejlere

Trekroner-fortet i Københavns havn er igen åben for sejlende. Efter en længere årrække med adgang forbudt, kan du nu sejle til øen og spise frokost.

Andefar fundet til familie-flotille

I år har det ikke været så let at finde en førerbåd til Dansk Sejlunions Familie-flotille. Men det er nu lykkedes, og der er afgang fra Hou d. 4. juli.

Sådan skal du ikke sejle blandt opankrede både

På British Virgin Island kom en sejlbåd med en uerfaren besætning, helt på afveje blandt opankrede både. På 45 min. fik de banket ind i seks både...

Solo-jordomsejler Liebergreen talte til en Volleyball i 260 dage

Christian Liebergreen fortæller til TV 2, at han talte med en volleyball, som venner havde ham givet efter inspiration fra filmen ”Castaway”. Svendborg-sejleren udgiver nu bogen, '11 meter frihed'.

Signe: Langsom men behagelig tur til Bermuda

-Vi har den forgange uge ikke haft meget vind, og med de 100 liter diesel vi kan have i tanken, har vi måtte økonomimisere lidt med motorsejladsen fra Caribien, siger Signe, der nu elsker SSB-radioen.

Norsk sejler forvundet ved Sydamerikas kyst

Den norske sejler Thomas Tangvald er forsvundet på en tur fra Fransk Guyana til øen Fernando du Noronha ud for Brasiliens kyst. Han sejlede turen alene.

Signe sejler fra British Virgin Islands til Bermuda

Så har vi lagt Caribien bag os og taget hul på et nyt kapitel af vores langturssejlerliv! Vi er i skrivende stund 700 sømil fra Bermuda ud af 850 sømil i alt. Følg Signe via link.

Børneflotille savner "andemor"

Dansk Sejlunions flotillesejladser blev en stor succes i 2013. Også i år er der stor interesse, men familieflotillen savner en lederbåd. Var det noget for dig?

Signe og Henrik sejler nordpå: Farvel til Caribien

Om få dage forlader Signe Storr Caribien, sammen med andre sejlere fra British Virgin Islands og der sejles nordpå. Overfaldet på venner i St. Lucia gjorde sejlerparret noget handlingslammet.