Gå til hoved-indhold

Signe leverer pinlig underholdning på ankerplads i Antigua

Signe Storr synes det er sjovt at følge med i bevægelserne på ankerpladser, denne gang blev hun selv ufrivillig centrum, da hun med Henrik drev mod andre både.

Signe på Guadeloupe: Det magiske nummer

Det er almindelig kendt blandt sejlere, at cruising-livet er lig fixing boats in exotic places: Der er altid noget, der går i stykker på en båd, og som skal repareres.

Hollandsk sejler forsvundet på Atlanten

Den hollandske sejler Sietse Hagen, er forsvundet på Atlanterhavet. Han sejler en 27 fods båd, og forlod Tenerife d. 15. januar med kurs mod Caribien.

Signe: Vi elsker Barbados!

- Det er en ø, som er alt det vi hjemmefra havde drømt om, at Caribien skulle være, skriver Signe Storr, der med kæresten Henrik Hansen sejler i en Allegro 30.

Sejlende protest mod sandsugning i Øresund

Firmaet NCC's kritiserede udvinding af råstoffer ved hjælp sandsugere i Øresund, har nu afstedkommet en protestsejlads til Christiansborg d. 28. marts.

Signe: Vi er sejlet til Barbados - min nye favorit-ø

Vi var ellers meget i tvivl om, hvorvidt vi skulle flyve til Barbados i stedet for at sejle de 100 sømil mod vind, strøm og bølger, skriver Signe Storr, der nu har fået amerikansk visum.

 

Signe i Caribien: Visum til USA er ret svært at få

At sejle i egen båd til amerikanske territorier er en meget vanskelig affære. Vi vil gerne sejle op til de Dansk Vestindiske Øer og senere på sæsonen til New York, men det kræver et amerikansk visum.

 

Dansk sejler i St. Lucia: Man kan roligt sejle herude

Tidligere Nokia-sejler Glenn Sørensen bor på St. Lucia. Han har længe været forundret over negativ omtale af sejlerforholdene herude efter en sejler blev myrdet i januar.

Signe køber rom: Dejligt gensyn med Martinique

Signe Storr har forladt St. Lucia, hvor minbaad.dk stadig er. Nu er hun med kæresten sejlet op til Martinique, hvor lokalbefolkningen er mere integreret i havnen, mener den 34-årige sejler.

Krise i Caribien - fylder 50

Når du bliver gammel som mig, så flyv ud til Caribien og sejl i bountyland på klart vand med vennerne i Tobago Cays naturreservat. Her er redaktørens rapport fra Whaleboner bar i Bequia.