Gå til hoved-indhold

Signe træt af kryds: Hvorfor ingen sejler ved Canarie-øerne

Vi sejlede gerne imod vinden, hvis det var nødvendigt. Jeg gav Henrik ret, men primært fordi jeg ikke kunne huske, hvordan det var. Men nu ved jeg, hvorfor ingen sejler rundt ved Canarie-øerne!

 

Jordomsejler-båd hjem på blokvogn

Christian Liebergreen gennemførte sin Jorden rundt, og nu er båden, en Sagitta 35, også kommet hjem efter 260 dage til søs.

 

Signe: Henrik og hans 'prostata' (vandmaskine)

Vores engelske cruising-venner har døbt vandmaskinen ”Prostate” (Prostata), da den kun kom med små dryp, men nu virker den, fortæller Signe Storr fra Gran Canaria.

USAs krigsskibe viger for spansk "fartøj"

Skal en større flåde af amerikanske krigsskibe vige for Spanien? Se den lystige video med den overraskende slutning.

Signe: Langturssejlere går også i høje hæle

Efter et par dejlige dage for anker ved Lanzarote er vi sejlet videre til Las Palmas, som er den største by på Canarie-øerne. Marinaen er kæmpestor, og der er ARC flag over det hele.

Signe på Lanzarote: Så langt, så godt!

Så er vi kommet til Canarie-øerne fra Lissabon, næstsidste stop inden der venter os palmer, hvide sandstrande, klart vand, steelbands og rom i Caribien! Men først sejler vi fire uger hernede.

Journalist Signe Storr ny blogger på minbaad.dk - læs første beretning

Vores nye blogger Signe Storr og hendes kæreste Henrik Hansen er på vej fra Lissabon til Canarieøerne i "Capibara", en Allegro 30. Læs Signes blog om at være langturssejler.

Druknet med vest på

Den 55-årige sejler der omkom i Kattegat d. 20. august, havde svømmevest på, men den var ikke lynet og skridtgjorden var ikke gjort fast.

55-årig sejler forsvundet i Kattegat

SOK har ikke kontakt med en 55-årig mand, der faldt over bord sin båd i Kattegat. Sejleren faldt i vandet 9 km syd for Anholt tidligt tirsdag formiddag. SOK intensiverer redningsaktionen.

Mand over bord i Kattegat

OPDATERET: SOKs redningshelikopter har ikke kontakt med den overbordfaldne endnu, men er fremme ved båden i Kattegat. Sejleren faldt i vandet 9 km syd for Anholt ved 10.30-tiden.