Gå til hoved-indhold

Der er plads til både sæler og sejlere i Limfjorden

- Der kan godt laves større fredningszoner omkring sælreservaterne i Limfjorden, uden at det generer sejladsen. Sådan siger Dansk Sejlunions Limfjordskreds formand, Niels Sohn.

 

Signe i St. Lucia: Tilbage til søs - uden alkohol

- Nu glæder vi os til at slappe af, bade og snorkle – også måske se, om vi kan holde os fra alkoholen længe nok til at finde ud af, om vi har helbredsproblemer, skriver Signe Storr.

Ny Dragonfly Swing Wing 25 er til at betale

Selvom Quorning Boats har solgt 120 Dragonfly 28, så kommer der til december en over halvt så billig Swing Wing 25 til 650.000 kr. Fire er allerede bestilt.

DS teamer op med tur- og langturssejlerne

Danske Tursejlere og Foreningen Til Langtursejladsens Fremme bliver associerede medlemmer af Dansk Sejlunion. Aftalen skaber et stærkt fælles talerør for sejlsport og tursejlads.

Signe efter sejlerven blev slået ihjel: Emotionel uge I St. Lucia

Et voldeligt overfald som vores venner har været udsat for, er nok alle langturssejleres største frygt, så når det sker, rammer det alle, skriver en rystet Signe Storr, der jagtes af britiske medier.

Sådan sejler du i stormvejr

Den kendte jordomsejler, Skip Novak, viser i en Yachting World video hvordan man sejler i stormvejr. Her 1. del.

Se den nye Xc 35

I disse dage har verdens største bådudstilling, Boot, i Düsseldorf åben til på søndag. Vores norske kolleger fra Seilas gir en rundtur i Xc 35eren.

Signe: Uheld kommer sjældent alene - tabte motor i vandet

- I et forsøg på at afprøve en ny teknik til at få motoren til gummibåden op på båden, tabte Henrik den ned i vandet på 8 meters dybde, fortæller Signe Storr fra 30 fods båd i Caribien.

Dansk Sejlunion fyrer turkonsulent

Carsten Breuning, der har været turkonsulent i Dansk Sejlunion siden 2011 er blevet opsagt. Det er underskuddet på 700.000 kr der skal dækkes ind.

Signe og Henrik overvejer mindre kedelig båd

Efter at have været en uge på St. Lucia, er vi ved at finde vores ben i vores nye cruising-liv. Men vi er begyndt at spekulere på, om vi har den rigtige båd til formålet. Er den hurtig nok?