Gå til hoved-indhold

Hval i Roskilde Fjord - måske en finhval

En større hval, der formentlig er den samme som for en uge siden blev set i Isefjorden, er nu blevet observeret i Roskilde Fjord. Forskrækket ægtepar forklarer til hval.dk.

God fisk i Dragør

Sommeren er over os, og skulle vejen falde forbi Dragør, måske for at kigge på J80 VM, har restaurant Dragør Fort en lille cafe med udsigt over havnen, med glimrende og billig mad.

Ny dansk havneguide på nettet

En dansk lystsejler er træt af, at informationer om havne med forlystelser og seværdigheder er spredt på forskellige hjemmesider og bøger, at han 1.april åbnede sin egen havneguide.

Speedbådsfører straffes med bøde

En mand er blevet sigtet af Sydsjællands og Lolland Falsters Politi for at sejle en speedbåd uden speedbådscertifikat og står nu til en bødestraf.

Katamaran som turbåd

Samtidig med, at 28 sportskatamaraner susede rundt i Gamborg Fjord ved Middelfart, holdt Danske Flerskrogssejlere og Tur-katamaransejlere i Danmark åbent hus samme sted.

Sommertræf for Bianca 27

Det var et tilfælde at Bianca27.nets jubilæums-sommertræf i Kristi himmelfartsdagene havde 27 deltagende både. Det er ny rekord.

100.000 kr i spritbøde til Hellerup-sejler

En ualmindelig våd augustaften i 2009, endte med en påsejling af Trekroner. Det kostede 100.000 kr og forbud mod at føre båd i et år. Det bestemte Østre Landsret.

Gidsler i Somalia: Løsesum på 1,2 mill. dollars

En talsmand for de pirater, der i mere end 3 måneder har holdt de syv danske sejlere som gidsler fortæller, at de danske forhandlere der forsøger at købe en dansk sejlerfamilie og deres gaster fri af piratfangenskab, har nu forhøjet deres tilbud til 1,2 millioner dollar.

Piratløsesum konfiskeret i Somalia

De somaliske myndigheder har anholdt seks udlændige og beslaglagt 3,6 millioner dollar i lufthavnen i Mogadishu. Samtidig skærper Danmark kursen overfor pirateri.

Moorings i Danmark - lej båd i ind- og udland

Via Sunway Seatravel kan man nu leje Moorings både i Danmark eller udlandet. Det åbner op for, at mange uden eller med begrænset sejlerfaring nu kan designe deres eget mini-krydstogt.