Gå til hoved-indhold

Stilheden efter 49er-stormen

Palle alene i Qingdao. Danske journalister er væk. Sidder overfor en hollandsk journalist. Der plejer at være mange flere i presselokalet på OL-havnen, men de forskellige klasser er ved at være færdige. De seneste to døgn har været skelsættende på enhver måde.

Jeg er rørt

Kinesernes hjælpsomhed og smil går lige i hjertekullen under OL.

Kineserne spytter og hoster

Ved siden af mig sidder en flok kinesiske journalister, indimellem spytter et par dem i en affaldskurv og hoster ude på toilettet. Hollændere sidder her også og griner, når kineserne spytter. Men ellers går det meget godt.

Vi skal have frøer, hunde eller katte til aftensmad

Det tror jeg. "Vi har en overraskelse til Jer journalister i aften," sagde Sejlunionens PR-mand tidligere i dag. Det er aften nu i Qingdao, klokken er 19.57 og jeg skal til middag....

Søde kinesere i Beijing

ritzaus Thomas Mikkel Mortensen og jeg kiggede på hinanden efter de første 15 minutter i Beijings kæmpe lufthavn og sagde: Det virker da ret godt det her.

Rejsefeber - Kina kalder

Kina er er en fremmed størrelse, men nu gælder det. Deres udsendte flyver derud tirsdag 5. august med SAS-flyveren 20.55. Til et land med dyre telefonopkald og stor mulighed for et maveonde.

Det ku gøres bedre - det VM

Jeg skulle nok aldrig have sejlet VM i år. Formen var for ringe. Jeg sluttede langt nede i rækkerne, vist omkring 50 blev jeg, blandt de 89 både i Warnemünde. Nu sælger jeg min jolle og køber en i med glasfiberdæk. Men i form kommer jeg ikke for tiden, for nu kalder OL.

Man skulle være 18 år

Tidligere Laser-sejler Matthew Steven vandt sidste sejlads torsdag under OK-VM. Og han er bare 18 år. Han har kun sejlet to OK-stævner før VM, siger det noget om standarden i OK-klassen??

Vådt, vådt og hårdt

Jeg er for gammel, for svag og for uforberedt, men jeg er med. VM i OK-jolle er for veltrænede sejlere, især dem i toppen.

Låst inde på en færge i fem timer

Jeg er med OK-landsholdet i Warnemünde, men kom for sent til målingen af min båd, da den gamle østtyske FS Rostock ikke kunne få rampen ned. Blev vildt uvenner med måleren.