Gå til hoved-indhold

Uegnet som bådejer med 40 liter regnvand i Drabant 24 - der var i vandet hele vinteren

Jeg er egentlig uegnet til at have en båd. Jeg sjusker med vedligeholdesen og bruger for lidt tid på min Drabant 24, der var i et fugtigt forfald, da jeg besøgte båden i Ballen Havn ved Svendborg forleden. Spiler, hynder, gardiner og andet var alt for fugtigt, og batteriet var helt fladt.

Troels Kløvedal lærte os at Danmark ikke er verdens centrum

I 1967 købte Kløvedal stålskibet ”Nordkaperen”, som han sejlede Jorden rundt med tre gange. Det gav genlyd blandt sejlere og ikke-sejlere i Danmark. Han fik inspireret danskerne til at sejle langt.

Droppede hotel i efterårsferien og sejlede istedet på tur i Drabant 24

Det har vi ikke fortrudt. For lige nu skinner solen i Ærøskøbing Lystbådehavn, hvor der er er god plads.

Rørende hjælpsomhed på Avernakø - vi stod på grund i havnen

Da jeg vågnede med kæresten i min Drabant 24 på Avernakø sidst i august, kunne den 2,2 tons båd ikke flytte sig, men så kom tyskere ilende af sig selv. Jeg nyder sammenholdet.

VMs baneledere ignorerer totalt flere tusinde tilskuere i Aarhus

De første medal race er sejlet i Aarhus, hvor Finn- og 470-joller var i aktion, mens en fyldt tribune sad og manglede sejlere, der lå 1500 meter ude, selvom vinden var rigtig til kystnær sejlads.

Samsø Festival atter en stor attraktion for lystsejlere

Minbaad.dks redaktør er for 5. år i træk på festivallen, der løfter sejlerferien. Men du skal leve med høj, hjernedød popmusik i havnen, leveret af motorbådsfolket i Ballen Havn.

Ærøskøbing slår Caribien - miniferie med Drabant 24

Jeg har flyttet min Drabant 24 fra Kerteminde til Ballen Havn ved Svendborg for at dyrke det sydfynske ø-hav - og jeg blev ikke skuffet på den første ø-havstur med min datter og hendes veninde.

Min H-båd og Drabant 24 er på land - og solen skinner

Jeg blærer mig tit med, at jeg har to både og undlader at fortælle, at Drabanten kun koster 30.000 og H-båden 55.000. Nu er jeg imidlertidig under tidspres, for sejlervejret er fantastisk.

Derfor Volvo Ocean Race

Sejlsporten må glæde sig over at Volvo hvert 3. år pumper et par hundrede millioner kroner i sejlsporten. Det betød at vi kunne nyde tv-billeder fra helikoptere over VO 65er, der surfede med 30 knob væk fra Lissabon.

Ti ting der holder på Cannes Boat Show

Vi har atter været på show off i Cannes, hvor kvinderne går i korte nedringede kjoler og mændene i hvide skjorter og røde bukser.