Gå til hoved-indhold

Derfor Volvo Ocean Race

Sejlsporten må glæde sig over at Volvo hvert 3. år pumper et par hundrede millioner kroner i sejlsporten. Det betød at vi kunne nyde tv-billeder fra helikoptere over VO 65er, der surfede med 30 knob væk fra Lissabon.

Ti ting der holder på Cannes Boat Show

Vi har atter været på show off i Cannes, hvor kvinderne går i korte nedringede kjoler og mændene i hvide skjorter og røde bukser.

Café Picnic i Lundeborg - et hit for sejlerne

Vi havde tre timers cool pitstop i Lundeborg forleden. Det var noget af en positiv overraskelse. Vi fik morgenmad, købte speciealøl fra Møn og fik lækker sandwich med på tur.

Min far falder over bord fra Drabant 24

Forældre-arbejde. Mens jeg var på ferie med min datter Dagmar på Oure, fiksede min 76-årige far båd og faldt i vandet, da en vandslange angreb ham.

H-båd i Bogense: Blind høne finder også korn

Vi blev nummer 13 ud af 18 mandskaber i H-både Ligaens første stævne, efter vi sejlede både en sidste- og førsteplads hjem. Vi lyttede til OL-træner Peter Hansen.

Selvfølgelig sejler vi Classic Fyn Rundt - igen

Årets højdepunkt til søs er når man sejler kapsejlads i mere end et døgn med sine venner i en Drabant 24.

Dødvande i bådbranchen slut - lavt renteniveau hjælper

Boat Show i Fredericia viste at sejlerne har forstået at man kun lever en gang - og det er ikke kun på land. Lavt renteniveau og stigning i realløn er sandsynligvis årsagen.

YouTube live er vejen frem - fx i Star-klassen

30 mand sørgede for tv-livedækning for 4. gang, da Star Sailors Leauge blev sejlet på Bahamas. Vi interviewer her manden bag serien, der fortæller om live-dækning og drone.

Bronzemedaljer gav kuldegysninger - topnavne svigtede

Da både Rindom samt Jena og Katja gik frem på bronzeskammelen i Rio Danmark kuldegysninger. Kvinderne leverede varen, som Team Danmark havde forudsagt. Og de store navne skuffede.

På slæb Classic Fyn Rundt var fantastisk

Lå i vindstille i ni timer. Langt efter Drabant 24 konstruktør Gert Gerlach. Udgået. Ja, men vi havde en genial kvart Classic Fyn Rundt. Natur, snak, papvin og chili con carne reddede turen.