Gå til hoved-indhold

America's Cup: Never Give Up som Bekking skriver

"Never Give Up" er Americas Cup budskabet, også til sejler-Danmark. Den internationale danske professionelle sejler Bouwe Bekking har skrevet en bog hvis titel passer perfekt som Americas Cup budskab: “Never Give Up”.

Ingen i Danmark når Aarhus efter 49er-EM

EM i Aarhus har flyttet grænserne for hvad sejlsport er i stand til, når det gælder mediedækning. Med et budget på en mio. kroner blev den virkelig fyret af. Vi var med hver dag og har nu endnu mere respekt for jyderne.

Hjælp - jeg skal styre en Folkebåd i Kolding

I Koldings Spring Cup skal en af mine venner og jeg sejle med i et Folkebåds-stævne - det bliver bare så godt - håber jeg.

Forelsket i en gammel Drabant 24? Ja

Min Drabant 24 venter på at blive brugt igen, der er forår i mig når jeg tænker på hende. En forelskelse er opstået, selvom det ikke giver den største mening - for alle andre end mig selv.

Min OK-jolle er i familiepleje hos Claus Høj Jensen

Sejlmageren Claus Høj Jensen er ved at designe nyt sejl og derfor låner han min OK-jolle fra 1987. Det er jeg godt tilfreds med.

Til OL på anden klasse - efter tv-stationerne

OL er skabt for tv, det får vi skrevne journalister, men også fotograferne, at føle her i Weymouth.

OK-VM - 150 joller på startlinjen - jeg sejler med

Det bliver stort når der fra 23. juli sejles VM i OK-jolle i Vallensbæk. Jeg er med, men har kun sejlet et stævne i år.

Hvornår protesterer sejlerne over nye vindmøller?

Vindmøller i op til 240 meters højde vil de kommende år skyde op få km fra kysterne i de indre danske farvande. Jeg har endnu ikke hørt en sejler klage over det, modsat fx husejerne.

Et fantastisk sejlerår i 50 billeder

2011 var et hæsblæsende år. Vi startede med VM i Australien i Drage, hvor 66 mandskaber kæmpede. Senere blev det til et hav af præstationer af danske sejlere. Desværre mistede vi også gode sejlere.

Hjælp, jeg har købt en Drabant 24

Jeg er faldet for den lille Drabant 24, fandt en til 30.000 kr. Den er fra 1976 og der er masser af udfordringer, men også mange ting der fungerer. Har netop været på vandet.