Gå til hoved-indhold

På slæb Classic Fyn Rundt var fantastisk

Lå i vindstille i ni timer. Langt efter Drabant 24 konstruktør Gert Gerlach. Udgået. Ja, men vi havde en genial kvart Classic Fyn Rundt. Natur, snak, papvin og chili con carne reddede turen.

Sød haj svømmer foran sejlklubben

Sejlerlivet er anderledes på Bahamas. Foran Nassau Yacht Club svømmer en tre meter lang haj. På papiret er den livsfarlig, men den angriber ikke, mener John fra øen. Vi er taget til paradis.

Hverdagen er bedst - fx til tirsdagsejladser

Jeg har købt en H-båd i Oslo og kæmper mod tolv andre H-både i Aarhus hver tirsdag. I går var det vildt udfordrende, flere flængede spilere og nogle buldrede sammen.

Sejlere er alt for dårlige til kapsejladsregler

Efter jeg havde sejlet DM i H-båd i Vejle i år, må jeg erkende at vi på vores båd kender kapsejladsreglerne alt for dårligt - men vi er ikke de eneste, fortæller jury.

Singlehand hitter - men flere om bord er sjovere

Glæder mig som et lille barn til at sejle med vennerne. Nu skal der fortælles (løgne)historier på Drabant 24eren i Classic Fyn Rundt.

Jeg har købt H-båd - uden at se den først

OK-jollen blev solgt på 14 dage og nu har jeg købt en H-båd fra 1985. Den står på en ø ud for Oslo og jeg har kun set fotos af den.

Farvel til ego-sejlads og goddag til kæreste-sejlads

Har sat min OK-jolle til salg og leder nu efter en H-båd, som skal ligge i Aarhus Lystbådehavn. Når jeg får en kæreste skal hun sejle med mig i H-båden, det skal min datter og venner også.

Skippers frække kvinder vakte opsigt i Rolex-land

Alle talte om de veltrimmede og udfordrende, unge klædt kvinder, der sværmede om den ældre Wally-skipper Roberto Tomasini, der tog 2. plads i Rolex Cup. Til sidst overgav jeg mig og undersøgte sagen.

Fede dage på Samsø med festival og syv både uden på

Ballen Havn var propfyldt midt i juli under Samsø Festival, hvor 8.000 hørte musik. Jeg var en af dem, samtidig var der råhygge i havnen i min Drabant 24.

Aarhus er heldigvis andet end AGF

Sailing Aarhus hev med hjælp fra Sport Event Danmark, Aarhus Kommune og Dansk Sejlunion, ISAF-VM hjem til smilets by i 2018. Respekt.