Gå til hoved-indhold

Påsejlede kammerat i ryggen

Fejlene stod i kø efter min sæsondebut i OK-jollen i Hellerup.

Gerstrøm, du gjorde det godt

Vemodigt var det, at sige farvel til en populær formand for Sejlunionen ved generalforsamlingen i Nyborg. Carl Gerstrøm var en lyttende teamplayer.

Sejlsportens overklasse i Valencia

Det klinger hult hernede i America's Cup-byen, hvor der på en invitation stod at penge fra salg af mad gik til Haiti. Lige der fik jeg kvalme, for Haiti og America's Cup bliver ikke mere forskellig.

Så slutter samtalen her, hej

Pas på når en journalist ringer og stiller spørgsmål. Ekstra Bladet fik en agent på glatis omkring en voldssag med skuespilleren Rasmus Bjerg.

Konflikter giver omtale - fx hos isbådene

Politiet og myndighederne ville ikke i første omgang lade isbåde-sejlerne kæmpe om at blive dansk DS-mester på Arresø. Det gav temmelig meget omtale.

Du HAR råd til båd i 2010

Sejlere tjener godt og med næste års skattelettelser og lavere F1-rente bliver der råd til en båd eller nye sejl. En typisk sejlerfamilie får 48.500 kr. mere om året, viser tal fra BRFkredit. Forhandlere er irriteret på bankerne.

Tog til Hamborg

hanseboot-udstillingen ligger lige for og med DSB kostede det kun 700 kr. for en returbillet.

Den stakkels Kronprins

Vi var med da Kronprinsen inviterede til sit første pressemøde efter han blev IOC-medlem. Det var lidt tragikomisk i Bella Center.

Stjernerne kommer på Øresund - tak

Volvo-sejlerne Jens Dolmer og Bouwe Bekking kan måske sparke ekstra liv i kølbådssejladsen. 10. og 11. oktober er de på en dansk båd ud for Rungsted.

Jonas Høgh - du er ikke en fedterøv

Efter debatmøde i Odense konstaterede jeg, at der stadig findes sejlere der ikke er bange medløbere og fedterøve. Jonas Høgh-Christensen, Jonas Warrer og Allan Nørregaard tog ordet, respekt.