Gå til hoved-indhold

Den stakkels Kronprins

Vi var med da Kronprinsen inviterede til sit første pressemøde efter han blev IOC-medlem. Det var lidt tragikomisk i Bella Center.

Stjernerne kommer på Øresund - tak

Volvo-sejlerne Jens Dolmer og Bouwe Bekking kan måske sparke ekstra liv i kølbådssejladsen. 10. og 11. oktober er de på en dansk båd ud for Rungsted.

Jonas Høgh - du er ikke en fedterøv

Efter debatmøde i Odense konstaterede jeg, at der stadig findes sejlere der ikke er bange medløbere og fedterøve. Jonas Høgh-Christensen, Jonas Warrer og Allan Nørregaard tog ordet, respekt.

2900 Happiness - det passer

En lørdag på vandet i en OK-jolle ud for Hellerup var balsam for krop og sjæl, da Danmark blev ramt af indian summer den 19. og 20. september 2009.

Respekt for matchrace i Århus - men..

der var alt for få tilskuere til Danish Open, der leverede varen. Minbaad.dk var til matchrace i Århus, men de lokale sejlere svigtede stævnet, som tilskuere.

Konflikten mellem KDY og Sejlunionen: Hvor svært kan det være?

KDY vil ikke udtale sig om den flere måneder lange konflikt med Dansk Sejlunion. Hvornår stopper al balladen.

Fortryllende Rio med stik i hjertet

Livet er med sejlture på Formel 1-både og snak med interessante sejlere, men det gør ondt at se en treårig tigge om penge på gaden.

I år VIL jeg starte godt

I Vallensbæk var 11 OK- og 2 Finnjoller var i lørdags på vandet. Deres udsendte havde ringe starter i OK-jollen. Lad det ikke være et forvarsel om 2009.

Færdig træbåd i Marseille? Nej, tak

Tænk at have en træbåd, der så bedre ud på et bål, det gjorde jeg under en bådtest i Marseille.

Må man det? B. Anker-Møller svarer nu

Ballade. Jeg vinkede en bagbord båd ind foran mig, men vidste godt, der lå en luv styrbåd højere oppe, tæt på mig. Er det lovligt?