Gå til hoved-indhold

Jonas Høgh - du er ikke en fedterøv

Efter debatmøde i Odense konstaterede jeg, at der stadig findes sejlere der ikke er bange medløbere og fedterøve. Jonas Høgh-Christensen, Jonas Warrer og Allan Nørregaard tog ordet, respekt.

2900 Happiness - det passer

En lørdag på vandet i en OK-jolle ud for Hellerup var balsam for krop og sjæl, da Danmark blev ramt af indian summer den 19. og 20. september 2009.

Respekt for matchrace i Århus - men..

der var alt for få tilskuere til Danish Open, der leverede varen. Minbaad.dk var til matchrace i Århus, men de lokale sejlere svigtede stævnet, som tilskuere.

Konflikten mellem KDY og Sejlunionen: Hvor svært kan det være?

KDY vil ikke udtale sig om den flere måneder lange konflikt med Dansk Sejlunion. Hvornår stopper al balladen.

Fortryllende Rio med stik i hjertet

Livet er med sejlture på Formel 1-både og snak med interessante sejlere, men det gør ondt at se en treårig tigge om penge på gaden.

I år VIL jeg starte godt

I Vallensbæk var 11 OK- og 2 Finnjoller var i lørdags på vandet. Deres udsendte havde ringe starter i OK-jollen. Lad det ikke være et forvarsel om 2009.

Færdig træbåd i Marseille? Nej, tak

Tænk at have en træbåd, der så bedre ud på et bål, det gjorde jeg under en bådtest i Marseille.

Må man det? B. Anker-Møller svarer nu

Ballade. Jeg vinkede en bagbord båd ind foran mig, men vidste godt, der lå en luv styrbåd højere oppe, tæt på mig. Er det lovligt?

Vintertræning på Damhus Boulevard

OK-jollen har fået ny mast og sejl på. Alt sammen har tilhørt Jørgen Lindhardtsen. Det må give god karma.

Tog 33.805 både på en nat

Og Stefan Myralf er foran mig. Selvom Deres udsendte i Volvo Ocean Race Game gør fremskridt. Den dyre autopilot er droppet og jeg går nu ind på siden en gang om dagen. Det hjælper. Er nu nummer 33.805 - men der er næsten 70.000 med i det virtuelle spil