Gå til hoved-indhold

Nyt borgerforslag vil sikre helårsbeboelse på husbåde i hele landet

Det skal året rundt være muligt at have fast bopæl på sit lystfartøj. Det mener fire ildsjæle fra Københavnsområdet, der netop har opstillet borgerforslag omhandlende husbåde, sommerhuse, kolonihaver og campingpladser. Se, hvordan du støtter forslaget.

Rungsted Havn politianmelder økonomiske uregelmæssigheder - administrativ medarbejder fritaget for tjeneste

Havnens bestyrelse har politianmeldt økonomiske uregelmæssigheder i den selvforvaltende kommunale enhed Rungsted Havn. Udover politianmeldelsen foregår der også en ekstern revisionsundersøgelse af sagen.

Første spadestik er taget til stor udvidelse af Sæby Havn

Godt nyt for sejlerne. Havneudvidelsen består i hovedtræk af en ca. 600 meter lang ydermole, to nye havnebassiner og nye landarealer for bl.a. vinteropbevaringspladser til havnens fartøjer. Se det første spadestik i den nordjyske by.

Svanemøllen Havn flytter - hvad med 700 sejlere i Danmarks største lystbådehavn?

Etableringen af Nordhavnstunnelen medfører ændringer for Svanemøllen Havn. Mens arbejdet med tunnelen står på, etableres en erstatnings-havn, som cirka 700 bådejere skal flyttes til. Vi har undersøgt, hvad det betyder for havnemiljøet og sejlerne i Svanemøllen Havn. Se plan.

Tidligere havnechef i Holstebro-Struer svindlede for 91.000 kroner

En stavblender og en plæneklipper er blandt det private udstyr, som Søren Adsersen har indkøbt på Struer Kommunes regning. Fredag blev havnechefen idømt betinget fængsel og samfundstjeneste.

S/K Lynetten: Drop en lav klapbro - vi vil sejle over vejen

Formand for S/K Lynetten, Airo Bjarking, fortæller til Minbaad.dk, at de 720 sejlere i Margretheholm Havn frygter en 4,5 meter lav klapbro, der er lukket i dagtimerne. - Vi ønsker, at bådene kan sejle frit over vejen, hvor de mange lastbiler (i syv til ti år) kører i en tunnel, siger Airo Bjarking

Lynetteholmen er en katastrofe for sejlsporten i hovedstaden, siger Dansk Sejlunion

Sejlerne bliver glemt i anlægsprojektet for Københavns nye ø, Lynetteholm. Dansk Sejlunion har sat alle sejl til for at påvirke de politiske beslutninger og varetage sejlernes interesser i sagen.

720 bådejere i Margreteholm Havn lukkes permanent inde af klapbro og plages af tusindevis af lastbiler

Kæmpe nedtur for sejlere i København, hvis planer bliver virkelig. Margretheholm Havn får nemlig en dæmning med en oplukkelig bro, der vil være lukket mellem 07.00 og 16.00 i alle hverdage i de næste syv til ti år. Dæmningen og broen bliver permanent, fortæller TV 2 Lorry.

Mange vilde mink i havnene skaber bekymring om Covid 19-smitte

I Dragør Havn har kommunens reglueringsjæger, Arne Holten, fanget 50 mink indenfor det seneste år. Vilde mink kan få Covid-19 på samme måde, som dem i burene - men siger ekspert til TV 2 Lorry: - Vilde mink er rigtig gode til at holde afstand til hinanden.

Nyt havnesystem? 6 faktorer I bør overveje inden køb

Den danske virksomhed Harba forklarer her om seks faktorer, der kan medregnes, når et marina-management-system skal indkøbes til marinaen, havnen eller sejlklubben. Brugervenlighed, kundesupport og fleksibilitet er afgørende.