Gå til hoved-indhold

Nyt havnesystem? 6 faktorer I bør overveje inden køb

Den danske virksomhed Harba forklarer her om seks faktorer, der kan medregnes, når et marina-management-system skal indkøbes til marinaen, havnen eller sejlklubben. Brugervenlighed, kundesupport og fleksibilitet er afgørende.

Sejlerne står i kø til ny lystbådehavn i Sæby - pris tæt på 70 mio. kroner

Det nye havneområde bliver anlagt syd for den nuværende indsejling. Det består blandt andet af en 600 meter lang ydermole, to nye havnebassiner med ekstra bådpladser og et vandaktivitetsområde til vinterbadere, svømmere, kajakroere, dykkere og SUP’ere.

Dyvig Bro på Als kåret som Årets Havn 2020 efter højt serviceniveau

Den familieejede Dyvig Bro løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn. Prisen tildeles blandt andet for et højt serviceniveau og masser af aktiviteter til både små og store sejlere.

Tyverierne har taget overhånd i Dragør - nu vil havnen have videoovervågning

I flere år har ubudne gæster hærget havneområdet med tyverier og hærværk. Det får nu havneadministrationen til at anmode om videoovervågning på området.

DS-formand Line Markert: Byd de nye sejlere velkomne - også når de ikke kan binde et knob

- Nogle er uden tvivl blevet forargede over den uerfarenhed, de har mødt på havnen. Jeg ser det på en anden måde, skriver formand i Dansk Sejlunion, Line Markert. Hun opfordrer nu de danske klubmedlemmer til at møde de mange nye corona-sejlere med et åbent sind.

Amtoft Havn udvides med 35-40 pladser efter en travl sæson

Der bliver nu mere rum til gæstesejlerne i Limfjordshavnen, ligesom de ti sejlere, der i øjeblikket er på ventelisten, kan få en plads. I alt 90 fastliggere holder i øjeblikket til i havnen.

92,9 kg affald og 3,2 kg cigaretskod fjernet i KDY's tre havne under World Cleanup Day 2020

Det var resultatet, da virksomheder, børn og unge var samlet i de tre havne i Skovshoved, Rungsted og Tuborg i forbindelse med den internationale oprydningsdag World Cleanup Day 2020. 

Vallensbæk får ny badeanstalt og ombygget mole i 2021

Vallensbæk Havn får ombygget mole og får etableret en badeanstalt og samtidig udvikles hele havneområdet, fortæller kommunen.

Digitalt “havnekontor” i Aarhus Lystbådehavn til områdets ni klubber

Vejen går mod mindre mandskab og mere digitalt i havnene. På aarhuslystbaadehavn.dk kan man på et kort se, hvor man ligger, og hvilken klub man hører til. Der er kontaktinformationer, oplysninger om faciliteter og et link til betaling for sin overnatning.

Vågn op politikere: En masse nye sejlere mangler havne til deres både

- Det er nu, vi alle skal ud at sejle. Situationen har aldrig været bedre for udbredelsen af sejlerlivet her i Danmark, så politikerne skal vågne op. Nye sejlere har ikke plads til deres både, siger Klaus Schlichter fra Sejlklubben Lynetten i et læserbrev.