Gå til hoved-indhold

17 % af drukneulykker kan henføres til havne

Det har Korsør Lystbådehavn taget alvorligt, for nu er de er certificeret som Sikker Havn.

Havnene bugner af billige lystbåde

En Granada 27, der normalt koster omkring 50.000 kr., blev solgt for 18.000 kr. Prisen i bund på brugte både, skriver dr.dk

Ny Skovshoved Havn til maj 2015 med 325 nye ekstra bådpladser

Kommunalbestyrelsen i Gentofte Kommune vedtog tirsdag morgen det samlede projekt og anlægsbevillingen for udvidelsen og moderniseringen af Skovshoved Havn.

Parkering ER helt gal i Rungsted

Når stregerne under kranen er gule, betyder det så at man SKAL parkere der? Det skriver Michael Møller til billedet han tog på Rungsted havn. Forleden kom X-40 sejler med opsang til bilejerne.

FLID-havne møder politikere omkring erstatning til Bodils ofre

FLID fortsætter indsatsen med at overbevise politikerne om behovet for at komme de Bodil-ødelagte havne til undsætning. Torsdag mødte FLID de ansvarlige politikere.

X-40-sejler: Folk parkerer som amatører på havnen

- Kan vi ikke bede alle sejlere på havnene om at parkere bilerne, så de ikke er i vejen for de både, der nu sættes i vandet, opfordrer Henrik Jørgensen. Se problemet her i Rungsted.

Aprilsnar: Tuborg Havn lukker

 

 

Den økonomiske krise trækker dybe spor, nu også i Tuborg Havn. Havnen kan ikke få solgt bådpladserne, og til september lukkes Tuborg havn.

Minister Sass Larsen svigter havnene i stormflodsaftale

”Dybt skuffende,” siger direktør Jesper Højenvang fra FLID om stormflodsaftalen. Aftalen rummer ingen hjælp til de havne, der sidder tilbage med millionregninger efter ”Bodil”.

Gæt en havn

Kender du denne havn og hvornår er billederne taget?

Ny struktur skaber vrede i Lundeborg

Brugere af havnene i Lundeborg er vrede over, at deres gamle havnefoged er blevet fyret. De to havne har indtil nu kørt med fælles havnefoged, men det er slut.