Gå til hoved-indhold

FLID efter stormskaderne på havneanlæg: Politikerne har svigtet

Gilleleje Havn opgør stormskaderne til cirka tre mio. kroner, Hundested har skader for to mio. og flere andre har ødelagt havneanlæggene og ingen stormfond eller forsikringsselskab kan hjælpe.

Sådan gik Bodil amok i Danmark

Fiskeguiden har produceret en video med levende billeder og almindelige fotos. Se blandt andet Bodil ramme Helsingør og Gilleleje.

Efter stormen - Gilleleje rydder op

Weekenden er gået med at rydde op på Gilleleje Havn. Et samarbejde om retablering af Gilleleje Havn er sat i gang, og det bliver ikke billigt.

Flere storme i fremtiden

DMIs klimamodeller varsler flere storme i fremtiden. Undersøgelser, der bygger på mange modelsimuleringer, viser en forøgelse af ekstrem vind i havene omkring Danmark frem mod år 2100.

Oprydning i Gilleleje – forsikringsselskaber går sammen

Topdanmark, Pantaenius og Codan slår nu kræfterne sammen, for at få ryddet op i Gilleleje. Ikke alle ejere til de havarerede både er fundet endnu.

Stormfloden i Holbæk - se også fotos fra andre havne

Jens Erik Nielsen filmer og forklarer om stormfloden i Holbæk. Se også læserfotos fra Grenaa, Holbæk, Svanemøllehavnen og Skovshoved

Gilleleje var blandt de værst ramte i stormfloden

Henrik Paulsen var på havnen og se de ødelagte både. Der er ødelagt lystbåde for 15-20 millioner kroner i havnen, og mange har ikke forsikring, vurderer bådhandler. Se nye billeder.

OK-sejler filmer Hellerup Havn under vand

Jens Lauge var på havnen for at tjekke om hans jolle var drevet væk. Her er hans korte filmklip.

Økonomisk katastrofe: Lystbådehavnene får ingen erstatning under stormflod

Foreningen af Lystbådehavne I Danmark: Det er en økonomisk katastrofe for havnene, da der ikke længere er erstatning til dem under stormflod, fortæller Højenvang fra FLID.

Gilleleje Lystbådehavn smadres af stormflod og både driver rundt

- Det er det værste, jeg har oplevet. Det hele er meget kaotisk, og folk står bare magtesløse og kigger på ødelæggelserne, siger Havnefogeden på Gilleleje Havn, Poul-Erik Clausen, til Jyllands-Posten.