Gå til hoved-indhold

Sådan parkerer sejlerne i Rungsted

En hr. Stenfeldt glemte at trække håndbremsen ved Rungsted Havns jollested. Vi lader billedet stå et øjeblik. Opdateret lørdag kl. 9.50.

Klintholm havn på tvangsauktion

Har du lyst og penge kan du købe din egen havn. Den idylliske lille Klintholm havn på Møn er røget på tvangsauktion, og den offentlige vurdering for lystbådehavnen er sat til 880.000 kr.

Fredningsnævn godkender ny havn i Nyborg

Fredningsnævn Fyn har efter fire år nu godkendt opførslen af Admiral Marina ved Nyborg på Østfyn. Nu mangler en lokalplan-godkendelse, der tager 4 til 6 måneder.

Frygt for Sæby Havns fremtid

En planlagt udvidelse af Sæby Havn, med et fem etagers boligbyggeri på havnens område, bekymrer Sæby Sejlklubs formand Erik Bach. Det ødelægger havnens miljø, siger han.

Havneudvidelse i Vedbæk rykker nærmere

En VVM rapport viser, at miljøet omkring Vedbæk havn og i Øresund ikke ændres nævneværdigt, hvis planerne om at udbygge Vedbæk Havn skal føres ud i livet.

Grøn lystønde lægges ud igen ved Helsingør

Ny lystønde skal gøre det lettere for fritidssejlere at orientere sig ud for Helsingør, så de ikke havner i trafiksepareringen og får en bøde.

Portræt: Holmbo fejrer 25 år hos TopDanmark

Sven Holmbo Sørensen fejrer i dag 25 år hos TopDanmark, de seneste 16 år som afdelingschef. Vi tegner et portræt af skibsingeniøren, der bl.a. har været med til at bygge Saddams lystyacht.

Øresund bliver 140 fodboldbaner mindre

Entreprenørmaskiner er netop gået i gang med at udvide Nordhavn på Østerbro med en kvadratkilometer – eller næsten 140 fodboldbaner – ud i Øresund.

 

Agersø Havn blev Årets Havn 2011

Fornem hæder til Agersø Havn. Danske Tursejleres 9.000 medlemmer kårede i weekenden havnen på Agersø til Årets Havn 2011.

Københavns Nordhavn – igen en svipser?

Der har været meget debat om udvidelsen af Nordhavnsområdet. En af vores læsere fra Østerbro i København, Anders Dylov, har gjort sig nogle dystre tanker om byudvidelsen.