Gå til hoved-indhold

1. etape af Fredericia Lystbåde Havn klar

Efter 14 års tilløb kunne lystbådehavnen i Fredericia indvie 1. etape af havnerenoveringen. Byggeriet har stået på i halvandet år, og forventes at stå helt færdig til sæsonen 2013.

Ledige bådpladser på nyt site findbådpladser.dk

Krisen sætter spor i lystbådehavnene. Der er masser af ledige bådpladser, siger direktør i Foreningen af Danske Lystbådehavne i Danmark (Flid), Jesper Højenvang. 19 havne er pt. tilmeldt.

 

Nordhavnsprojekt: Hellerup-høfde i fuld gang

En ny høfde ved Hellerup Havn skal forhindre sejlrenden i at sande til som følge af Nordhavnsudvidelsen. Høfden bliver samtidig en ny anløbsbro.

Fire døde i speedbådulykke - ramte stenmole

Fire mænd er døde efter en speedbådsulykke nær Hundige Havn. SOK (Søværnets Operative Kommando) har bjærget fire døde.

Sejlklub på pæle i Vejle

Vejle havn står foran en større udbygning. Derfor skal sejlklubben Neptun og Vejle Motorbådsklub flytte ud på en klubø, der står på pæle.

Ups - men har du kasko dækker forsikringen

Motorbåden skal i vandet før alle jollerne blokerer slæbestedet. For denne bådejer gik det for stærkt. - Men har han kasko på bilen dækker den, siger Topdanmark til minbaad.dk. Se foto-serie.

Roskilde Havn skal udvides - men ikke til motorbåde

Roskilde Havn skal ændres, så havnen bliver større, mener Roskilde Kommunes Teknik- og Miljøudvalg. Betingelsen for udvidelsen er at der ikke kommer flere hurtigtgående motorbåde.

Havnepriser amok i Sverige - 450 kr. for et døgn - Falsterbo nu 500 kr.

Nord for Gøteborg har Kerteminde-sejlere oplevet vanvittige stigninger i havneleje og strøm. En havneplads koster nu rask væk 450 kr. for et døgn - plus 50 kr. i strøm.

Danske tursejlere blev hjemme

De danske lystbåde havne melder om færre besøgende i år. Nedgangen er forskellig fra havn til havn, hvor de afsides beliggende havne har haft størst nedgang.

Mange marinaer er stadig livsfarlige uden stiger

- Jeg blev rystet over, hvor lidt mobil, man er med lange underbukser, almindeligt tøj og sejlertøj udenpå, siger Ulrik Ditlev Jensen, der faldt i Middelfart Marina. To mænd fik ham op.