Gå til hoved-indhold

Dansk Sejlunion byder til Klubkonference 2019 - "Eventyr, udvikling og fællesskab"

"Eventyr, udvikling og fællesskab" er temaet for Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted ved Vejle, 15.-16. november 2019.

 

Efterårsaktivitet for juniorsejlere: Søg økonomisk støtte til strandoprydning

Som sejlklub kan det i de kolde vintermåneder være vanskeligt at fastholde de yngre medlemmer. Her kan en strandrydningsdag med fordel indskrives i vinterprogrammet. Frem til den 3. oktober er det muligt at søge tilskud til udstyr samt forplejning hos Miljøstyrelsen.

Holbæk Sejlklub vinder First Sejlerskole Cup og Det Gyldne Spilhåndtag

First Sejlerskole Cup 2019 i Kerteminde blev en rigtig sejlerfest sol og ideelle vindforhold - og Holbæk Sejlklub som den kun anden sjællandske vinder af Det Gyldne Spilhåndtag. Sejladserne blev afviklet i fire af Kerteminde Sejlklubs H-både.

OL-guldvinder Thomas Ebert trækker sig fra DS-bestyrelse og Sejlsportsligaen mangler penge

Direktør i Dansk Sejlunion, Christian Lerche, fortæller her om hvad bestyrelsen i DS arbejder på lige nu. Og så var Kim Andersen fra World Sailing forbi. Bestyrelsen talte om Sejlsportsligaen, som er udfordret af bortfaldet af hovedsponsoren ATEA. Besparelser truer.

Engang undskyldte de sig - nu er handicappede sejlere en naturlig del af Thurø Sejlklub

Efter en hård og famlende start, har sejlklubben i Gambøt i dag gode faciliteter for sejlere med fysisk handicap. Fyens.dk tog til Thurøbund, hvor de handicappede sejlere ikke længere blot er vedhæng til klubbens øvrige aktiviteter.

Aarhus sejlklubbernes Tunølejr fik Danboat prisen på Copenhagen Boat Show

Danboat og Copenhagen Boat Show uddelte i Ishøj den årlige pris, der før er givet til familien Beha Eriksen og Dansk Sørednings Selskab. I år gik den til Aarhus sejlklubbernes Tunølejr. - En Tunølejr er 144 timers komprimeret glæde, siger lejrschef Jakob Gadegaard Bendixen.

Ole Jakobsen, tidligere formand for Dansk Sejlunion, blev 91 år

Ole Jakobsen fra Roskilde var formand for Dansk Sejlunion i en periode, hvor sejlsporten udviklede sig eksplosivt. Lørdag den 24. august døde Ole i en alder af 91 år. Nu skriver tidligere DS-generalsekretær Dan Ibsen mindeord.

Louise Brøndum Svendsen og Ingeborg G. Nielsen - nye konsulenter i Dansk Sejlunion

Marie Louise Brøndum Svendsen, der kommer fra DGI og Ingeborg G. Nielsen, der har været i KDY, er ansat i Dansk Sejlunion, hvor de skal arbejde med at udvikle sejlere og klubber.

Nu er der to etager på klubhus i Svendborg Amatør Sejlklub

1. etage indeholder et stort fælleslokale med plads til små 100 gæster, fortæller Ole Ingemann, der står i spidsen for verdens største solosejlads, Silverrudder.

Stærke forældrekræfter er alfa og omega for sejlklubbens ungdomsafdelinger

Ung i sejlsport: Uden ressourcestærke forældre er det uhyre svært at skabe gode træningsoplevelser for unge sejlere. Det fortæller ungdomsformænd i Faaborg og Skærbæk, der med forældrenes opbakning har flerdoblet deres medlemstal.