Gå til hoved-indhold

Dansk Sejlunion havde lille overskud i 2019 på 265.000 kr.

Det lille overskud på 265.000 kr., ud af en omsætning på 34,2 mio. kr., sker blandt andet efter øget salg og besparelser, fortæller formand for Dansk Sejlunion, Line Markert.

Liste over maritime arrangementer for kvinder på vej - hvad skal tilføjes?

Women on Water-netværket arbejdet i øjeblikket på at samle alle årets events, der kan være interessante for kvindelige sejlere. Listen skal gøre det mere overskueligt at komme i gang.

Viggos Legat uddelt: 11-årige Mikkel fra Egå er et godt eksempel for nye sejlere

Selvom optimist-sejler Mikkel Moesgaard hverken er opvokset i en sejlerfamilie eller begyndte sin jollekarriere som helt ung, har han på kort tid formået at skifte C-rækken ud med livet i optimisters A-række. Lørdag kunne han stolt tage imod Aarhus-prisen Viggos Legat og 10.000 kr.

Anne Sophie Christensen er ny event- og klubkoordinator i Sailing Aarhus

Sailing Aarhus har sikret sig endnu en stærk sejlsportsprofil. Egå-sejleren Anne Sophie Christensen er ny event- og klubkoordinator i foreningen. Hun skal styrke klubsamarbejdet og være med til at hæve kvaliteten af foreningens events.

Hvem skal vinde Klubudviklingsprisen? Se de nominerede og stem

Klubudviklingsprisen hædrer hvert år en frivillig leder, en gruppe af personer eller en klub, der har gjort en særlig indsats for udvikling af sejlsporten. Du kan stemme på din favoritkandidat frem til 8. marts.

 To J/80ere leveret direkte fra Barcelona til Vallensbæk

Med to nyere J/80ere moderniserer Vallensbæk Sejlklub sin flåde og skaber nye aktiviteter får både ungdomssejlere og pensionister. Medlemmerne fra Vallensbæk Sejlklub skulle ikke på posthuset for at hente deres leverance fra Barcelona. Der var levering til døren.

Dansk Sejlunion søger to nye medarbejdere til kommunikation og markedsføring

Dansk Sejlunions meget kompetente journalist, fotograf og kommunikationsmand Flemming Ø. Pedersen stopper om få måneder, i stedet søger Dansk Sejlunion en medarbejder til kommunikation og en til marketing.

Nogle kredse virker under Dansk Sejlunion - andre er i dvale

Flere steder har klubberne for flere år siden reelt nedlagt kredsarbejdet. I stedet samarbejder klubberne og de frivillige ledere med andre i regionen med samme interesser. Sådan skriver formand for Dansk Sejlunion, Line Markert i sin blog. Egå Sejlklub vil nedlægge kredsene.

Invitation til mini-klubkonferencer - fire regionale møder

Som opfølgning på klubkonferencen afholder Dansk Sejlunion fire regionale møder med mulighed for at få inspiration, lære nyt og netværke med andre klubaktive.

Oure Sejlgymnasium tilbyder træning i din sejlklub

Og det skulle være ganske gratis, andet har vi ikke hørt.