Gå til hoved-indhold

Ole Jakobsen, tidligere formand for Dansk Sejlunion, blev 91 år

Ole Jakobsen fra Roskilde var formand for Dansk Sejlunion i en periode, hvor sejlsporten udviklede sig eksplosivt. Lørdag den 24. august døde Ole i en alder af 91 år. Nu skriver tidligere DS-generalsekretær Dan Ibsen mindeord.

Louise Brøndum Svendsen og Ingeborg G. Nielsen - nye konsulenter i Dansk Sejlunion

Marie Louise Brøndum Svendsen, der kommer fra DGI og Ingeborg G. Nielsen, der har været i KDY, er ansat i Dansk Sejlunion, hvor de skal arbejde med at udvikle sejlere og klubber.

Nu er der to etager på klubhus i Svendborg Amatør Sejlklub

1. etage indeholder et stort fælleslokale med plads til små 100 gæster, fortæller Ole Ingemann, der står i spidsen for verdens største solosejlads, Silverrudder.

Stærke forældrekræfter er alfa og omega for sejlklubbens ungdomsafdelinger

Ung i sejlsport: Uden ressourcestærke forældre er det uhyre svært at skabe gode træningsoplevelser for unge sejlere. Det fortæller ungdomsformænd i Faaborg og Skærbæk, der med forældrenes opbakning har flerdoblet deres medlemstal.

Formand Line Markert: Børn skal sejle for at vinde i livet - ikke på kapsejladsbanen

Børn skal have et bredere perspektiv på sejlsporten – med mere fokus på færdigheder og mindre på resultater. Opfordringen kommer fra Dansk Sejlunions formand Line Markert i nyhedsbrevet KLUBLIV.

1000 børn og unge bruger de længe ventede feriedage på vandet

Sommerferien står endelig for døren. Det betyder masser af tid til at sejle - og det er der heldigvis mange børn og unge, der benytter sig af. Ikke mindst i sejlklubbernes sommeraktiviteter.

Skive Sejlklub er nu 13. sportsklub i Danmark og første fra Limfjordsregionen

Netværket af sportsklubber i Dansk Sejlunion vokser hastigt. Alene dette forår er Roskilde Sejlklub, Thurø Sejlklub, Skolerne i Oure og Snekkersten Skotterup Sejlklub trådt ind i kredsen.

Prof-sejler Hestbæk: Børn over 50 kilo bør ikke sejle Optimist

Ung i sejlsport: De danske ungdomssejlere bliver for længe i Optimistjollen, hvorfor sejladsen bliver kedelig. I sidste ende kan det koste de unges glæde ved livet på vandet, mener Michael Hestbæk, der savner et større fokus på det sociale aspekt i klubberne.

Man behøver ikke et hav for at gå til sejlsport i Sunds

Selvom der er langt til havet i den midtjyske klub, går 25 unge hver uge ombord i jollerne på Sunds Sø ved Herning. Forældreopbakning og forskellige vandsportsaktiviteter har netop sikret klubben titlen som Ungdomsvenlig Sejlklub.

 

Nye medlemmer strømmer til Nordjydsk Windsurfing Klub efter Havnens Dag

Nordjydsk Windsurfing Klub forventer 30-40 nye medlemmer oven på Havnens Dag. Klar strategi for markedsføring, tilbud og rekruttering forklarer succesen, fortæller klubbens næstformand.