Gå til hoved-indhold

Er du en "Excel-haj" - så er der studenterjob i Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion søger stundermedarbejder - en "Excel-haj", som med sikker hånd kan tage del i administrationen af Dansk Sejlunions fritidssejleruddannelser.

 

Sportschef: De unge går enten all-in eller forsvinder fra sejlsporten

Unge i sejlsport: Mange unge dropper jollesejladsen, hvis de ikke sikrer sig en plads blandt de bedste på kraftcentre og på Dansk Sejlunions udtagede hold. Det kan få konsekvenser for elitemiljøet i Danmark, fortæller Thomas Jacobsen.

Kvinderne vil selv: Rekordmange meldte sig ind i Dansk Sejlunion i 2018

Aldrig før har kvinder udgjort så stor en andel af sejlklubbernes medlemmer som nu, viser den årlige opgørelse fra Danmarks Idrætsforbund. Samlet set fremvises et lille plus i Dansk Sejlunions medlemstal - men færre børn og unge sejler.

Vallensbæk Sejlklub vil tiltrække kapsejlere med nyt tiltag

Vallensbæk Sejlklub vil tiltrække deltagere til den ugentlige kapsejlads med nyt tiltag. Kapsejlads i sin enkleste form med topersoners besætning og tid til socialt samvær.

Bestyrelsesmedlemmer i Dansk Sejlunion tager på turné for at definere kredsenes rolle

Efter at klubberne forkastede forslaget om at skrive kredsene ud af Dansk Sejlunions vedtægter, vil bestyrelsen nu i stedet rette fokus mod deres muligheder. Det skriver formand Line Markert i unionens nyhedsbrev. Læs uddrag her.

Hver syvende ung er forsvundet fra sejlsporten – nu skal klubberne fokusere på naturen, mener ekspert

Ung i sejlsport: Sejlerdanmark har en stor fordel i det moderne foreningsliv, hvor de unge medlemmer er på udkig efter oplevelser tæt på naturen. Mikkel Nørtoft fra Danmarks Idrætsforbund forklarer om tendenserne i 2019.

Jesper Radich stod i spidsen for træningsfællesskab på Sydfyn i weekenden

32 forventningsfulde J/70-sejlere stillede lørdag til træning i det sydfynske. Sejlerne var under kyndig ledelse af den tidligere America's Cup-sejler Jesper Radich, som er en del af Skolerne I Oures trænerteam.

Nyt træningskoncept i Optimistklassen afprøvet i Egå

Egå Sejlklub var i weekenden vært for et nyt og vellykket koncept i Optimisklassen. Konceptet, som er kendt fra større jolleklasser, blev til anledningen kaldt 'Opti Coach Meeting'. Også Lasersejlere mødtes til træning, hvor vejret viste sig fra sin hårde side. Nyd også Jens Thaysens fotos.

Ny formand i Roskilde Sejlklub vil favne alle og vise fjordens muligheder

Roskilde Sejlklub afholdt ordinær generalforsamling den 26. marts, hvor klubben fik ny formand, og medlemmer blev hædret. Klubben er med sine cirka 500 medlemmer både en af landets største og ældste sejlklubber.

Fem topsejlere skal undervise på Kapskolen i Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub

Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub satser alt på deres kapsejladsskole for voksne kølbådssejlere, og har nu ansat fem danske topsejlere til at stå for træningen. Radich, Villefrance og Sehested er blandt trænerne på teamet, som vil have fokus på fart og den enkeltes rolle i besætningen på en kapsejladsbåd.…